`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Halloween Blood Thin Strap

  • Turbo Halloween Blood Thin Strap
  • Turbo Halloween Blood Thin Strap

Turbo Halloween Blood Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Halloween Blood Thin Strap

Nainen yksiosainen uima-asu Istuvuuden. Flat lukittu saumat. Täysin vuorattu edestä. Ohut hihnat, jotka mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja vähentää tan linjat. Pitkäikäinen kangas. Pitkäkestoinen väri ja klooria kestävä.Tekniset tiedot:


Kangas sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Etsitkö Turbo-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Turbo Halloween Blood Thin Strap:a? swiminn:sta, löydät täyden Naisten uimahousut tuotekokoelman ja uinti tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme swiminn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin uintitarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje