`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Jamaica

  • Turbo Jamaica
  • Turbo Jamaica

Turbo Jamaica

Tuotekuvaus Turbo Jamaica

Vastus on nimi:


Duratech antichlorineAnsiosta kestää hyvin klooria, 20 kertaa suurempi kuin Lycra löytyy perinteisen uimahousut, tämä kangas on ihanteellinen koulutus ja jokapäiväiseen käyttöön.


Lisäksi se mukautuu täydellisesti, jolloin liikkeet vielä mukavampaa.


Ja se on nopeasti kuivuva.


Älä odota enää ostaaksesi Turbo Jamaica reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, swiminn:sta löydät myös muita Uimapuvut tuotteita Naisten uimahousut kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Turbo Jamaica ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Uimapuvut tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje