`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Japan Carp

Turbo Japan Carp

  • Turbo Japan Carp
  • Turbo Japan Carp
  • Turbo Japan Carp

Turbo Japan Carp

Tuotekuvaus Turbo Japan Carp

Tämä värikäs naisille ja tytöille uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimaisena ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei katso läpi. Ohut hihnat mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja auttaa sinua saamaan paremman rusketusta. Kangas on erittäin pitkäikäinen, se tapana mennä roikkuva ja löysä kimmoisuutta. Tarjoaa pitkäkestoisen värin ja kloorin kestävyys.


Turbo käyttää maailman tiukin anti klooria kangasta. Todistettu kestämään ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut on ihanteellinen pitkiä koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava. Tämä uimahousut on täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja. Mukavuus ja istuvuus Turbo uimapuku on kuin mitään muuta.


Turbo on perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt, kiistatta yksi maailman johtavista uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria. sukeltajat, synkronoitu uimareita ja waterpolo joukkueet ympäri maailmaa.Tekniset tiedot:


Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Turbo Japan Carp:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt swiminn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Turbo Japan Carp:lla on Turbo:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Uimapuvut kategorian Naisten uimahousut tuotteilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava trikoo

-

Värit edustavat kuvassa näkyviä.

Erittäin mukava paita

-

Kestävä ja tyylikäs, kuten kuvailtu, ja valmistettu Espanjassa (bravo hiilijalanjälkelle!)

Alkuun

-

Erittäin hyvä jersey, hyvä laatu ja mukava. Täydellinen kaikille uimareille

Laatu

-

Erittäin hyvä kankaan laatu ja mukavuus. VÄRI JA SUUNNITTELU TEKNIVÄT SEN LISÄÄ.

Kaunis, mukava ja kestävä

-

Yksinomainen muotoilu on erittäin mukava ja kestävä

Suuri

-

super kaunis ja alkuperäinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje