`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo New Zealand Shield Thin Strap

Turbo New Zealand Shield Thin Strap

  • Turbo New Zealand Shield Thin Strap
  • Turbo New Zealand Shield Thin Strap
  • Turbo New Zealand Shield Thin Strap

Turbo New Zealand Shield Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo New Zealand Shield Thin Strap

Tämä värikäs naisille ja tytöille uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimaisena ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei näy läpi. Ohut hihnat mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja auttaa saamaan paremman rusketusta. Kangas on hyvin pitkäikäinen, se tapa mennä roikkuva ja menettää sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoisen värin ja kloorin vastarintaa.

Turbo käyttää maailman vaikein anti kloori kangas. Osoittautunut kestää ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkä koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava käyttää. Tämä uimahousut on täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monet muut vesiurheilua. Mukavuutta ja istuvuus on Turbo uimapuku on kuin mikään muu.

Turbo on perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria. sukeltajat, synkronoitu uimareita ja waterpolo joukkueita ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Turbo New Zealand Shield Thin Strap on paras tuote uintitavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Uimapuvuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Naisten uimahousuttuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset swiminn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Turbo-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje