`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Pingu Pro Resist

  • Turbo Pingu Pro Resist
  • Turbo Pingu Pro Resist

Turbo Pingu Pro Resist

Tuotekuvaus Turbo Pingu Pro Resist

Täällä voit valita suunnittelun että haluat välillä yli 200 viittauksia. Voit valita koko ja rakenne, jonka haluat, se on sinun valintasi!

Heti kun tilaus tehdään Laadimme uimapuku ja lähetämme sen 30 päivää.

Hinnat ovat samat kuin varsinaisen keräyksen ja ei vähimmäismäärä järjestys tarvittaessa aloittaa tarkistamalla paras valinta;)


Jos pidät Turbo Pingu Pro Resist:sta, tutustu myös muihin Turbo:n uintituotteisiin Naisten uimahousut osastollamme ja Uimapuvut katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia swiminn:ssa, omassa uinti verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje