`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Punk London Thin Strap

  • Turbo Punk London Thin Strap
  • Turbo Punk London Thin Strap

Turbo Punk London Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Punk London Thin Strap

Naisten yksiosainen uimapuku Mukava istuvuus. Litteät lukitut saumat. Täysin vuorattu edessä. Ohut hihnat, jotka mahdollistavat suuremman liikkeen ja vähentävät rusketuslinjoja. Pitkäkestoinen kangas. Pitkäkestoinen väri ja kloori kestävä.

Tekniset tiedot:

Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Turbo Punk London Thin Strap on täydellinen valinta täydentääksesi uinti varusteitasi. swiminn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti swiminn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, uinti verkkokaupastamme voit löytää muita uinti tuotteita, jotka sopivat yhteen Turbo Punk London Thin Strap:n kanssa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kommentti

-

Hyvä jersey.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje