`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Queen of Hearts

  • Turbo Queen of Hearts
  • Turbo Queen of Hearts

Turbo Queen of Hearts

Tuotekuvaus Turbo Queen of Hearts

Nainen yksiosainen uima-asu Istuvuuden. Flat lukittu saumat. Täysin vuorattu edestä. Ohut hihnat, jotka mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja vähentää tan linjat. Pitkäikäinen kangas. Pitkäkestoinen väri ja klooria kestävä.Tekniset tiedot:


Kangas sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Turbo Queen of Hearts:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, uinti verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Turbo Queen of Hearts. Uimapuvut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Vankka paita

-

Kuten kuvattu ja valmistettu Espanjassa: upea hiilijalanjälkeen!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje