`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Skulls Triathlon Thin Strap

  • Turbo Skulls Triathlon Thin Strap
  • Turbo Skulls Triathlon Thin Strap

Turbo Skulls Triathlon Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Skulls Triathlon Thin Strap

Tämä värikäs naisille ja tytöille uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimainen ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei katso läpi. Ohuet olkaimet voitaisiin paremmin liikkeen ja auttaa sinua saamaan paremman rusketusta. Kangas on erittäin pitkäikäinen, se tapa mennä roikkuva ja löysä sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoinen väri ja kloorin vastus.

Turbo käyttää maailman tiukin anti klooria kangas. Todistetusti viime vuonna ankara klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkä koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava. Tämä uimahousut on täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja. Mukavuus ja istuvuus Turbo uimapuku on kuin mikään muu.

Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt, kiistatta yksi maailman johtavista uimapuvut tuotemerkkejä. Turbo uimapuvut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria. sukeltajat, synkronoitu uimareita ja waterpolo joukkueet ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Jos haluat ostaa Turbo:n parhaita Naisten uimahousuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! swiminn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Turbo:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista uintituotteistamme, kuten Turbo Skulls Triathlon Thin Strap. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Turbo Skulls Triathlon Thin Strap kotiovellesi mahdollisimman pian.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje