`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Spiro

  • Turbo Spiro
  • Turbo Spiro

Turbo Spiro

Tuotekuvaus Turbo Spiro

Tämä Turbo-uimapuku on erityisesti suunniteltu pelaamaan Water Poloa. Leveät hihnat tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja täydellisen pidon. Se sopeutuu täydellisesti vartaloon ja vaikeuttaa uimapuvun tarttumista Water Polo -pelien aikana. Se on tehty markkinoiden parhaimmasta kankaasta, kaksinkertaisella etuvuorella. Se kestää uima-altaan klooria ja UV-säteitä. Ja tästä syystä sen värien voimakkuus säilyy toistuvalla käytöllä ajan myötä.
Ominaisuudet:
Vahvistetut saumat
Leveät hihnat
Takana vetoketju ja zip lokijärjestelmä
Täysi etuvuori
Kloorinkestävä
Tekniset tiedot:
Koostumus: 55% polyesteri PBT, 45% polyesteri
Suositeltu käyttö:
Täydellinen uimapuku Water Polo -harjoitteluun harjoittelu- tai kilpa-uimapuvuna. Erinomaisen sopeutumiskykynsä ansiosta se ei vedä vettä uidessaan ja välttää tarttumista pallokiistoihin.
Leveä hihna painostaa vähemmän hartioita ja välttää hankautumista, mikäli uimapuku on tiukka vartaloon. Lisäksi, koska se on joustava kangas, se ei hajoa, kun se altistetaan jatkuvalle tarttumiselle ja kulumiselle päivittäiseen käyttöön.


Jos haluat tietää lisää Turbo Spiro:sta tai muista Turbo-merkkisistä tuotteista Naisten uimahousut kategoriassa swiminn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia uinti:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Uimapuvut valikoimaamme, mistä voit valita uintituotteita Turbo:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje