`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Text

  • Turbo Text
  • Turbo Text

Turbo Text

Tuotekuvaus Turbo Text

Tämä Turbo-uimapuku on erityisesti suunniteltu pelaamaan Water Poloa. Leveät hihnat tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja täydellisen pidon. Se sopeutuu täydellisesti vartaloon ja vaikeuttaa uimapuvun tarttumista Water Polo -pelien aikana. Se on tehty markkinoiden parhaimmasta kankaasta, kaksinkertaisella etuvuorella. Se kestää uima-altaan klooria ja UV-säteitä. Ja tästä syystä sen värien voimakkuus säilyy toistuvalla käytöllä ajan myötä.


Turbo Text on täydellinen valinta täydentääksesi uinti varusteitasi. swiminn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti swiminn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, uinti verkkokaupastamme voit löytää muita uinti tuotteita, jotka sopivat yhteen Turbo Text:n kanssa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje