`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo The Swim Thin Strap

  • Turbo The Swim Thin Strap
  • Turbo The Swim Thin Strap

Turbo The Swim Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo The Swim Thin Strap

Vilkas ja värikäs leveä hihnan uimapuku, joka tarjoaa erittäin mukavan, turvallisen ja tukevan istuvuuden. Naisille ja tytöille koko on täysin vuorattu edessä. Mukana turvalliset, litteät lukitut saumat. Pitkäkestoinen kangas, pitkäikäinen väri ja kloorilla kestävä.

Turbo käyttää kovinta anti-kloorikudosta. Tämä tehdas kestää kauan kovaa klooria. Tämä uimapuku sopii pitkin harjoittelujaksoja uima-altaaseen tai mereen, koska se ei hankaa sen mukavan istuvuuden takia. Tämä uimapuku on täydellinen uimiseen, vesipalloon, sukellukseen ja moniin muihin vesiurheiluun. Turbo-uimapuku mukavuutta ja sopivuutta ei ole mikään muu.

Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on kiistatta yksi maailman johtavista uimapukujen tuotemerkeistä. Turbo uimapuvut on valittu tuhansista kilpailevista uimareista. sukeltajia, synkronoituja uimareita ja vesipolo-ryhmiä ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Turbo The Swim Thin Strap:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, uinti verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Turbo The Swim Thin Strap. Uimapuvut tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Купальник

-

Купальник классный! Но размеры маломерки. В следующий раз на один р-р больше надо покупать. Подарю подруге).

Foteini!

-

Olin täysin tyytyväinen laatuun uimapuku suunnittelu ja hinta. Aion suositella muille sivuston ja mieluummin teitä minun seuraava hankinta. Vilpittömästi Kirkas Ouzounoglou

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje