`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Tiki Beach Thin Strap

  • Turbo Tiki Beach Thin Strap
  • Turbo Tiki Beach Thin Strap

Turbo Tiki Beach Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Tiki Beach Thin Strap

Tämä värikäs naisille ja tytöille uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimainen ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei katso läpi. Ohuet olkaimet voitaisiin paremmin liikkeen ja auttaa sinua saamaan paremman rusketusta. Kangas on erittäin pitkäikäinen, se tapa mennä roikkuva ja löysä sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoinen väri ja kloorin vastus.

Turbo käyttää maailman tiukin anti klooria kangas. Todistetusti viime vuonna ankara klooria ympäristössä. Tämä uimahousut sopii pitkä koulutustilaisuuksia altaassa tai merellä, koska se ei hankaa ansiosta mukava. Tämä uimahousut on täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja. Mukavuus ja istuvuus Turbo uimapuku on kuin mikään muu.

Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt, kiistatta yksi maailman johtavista uimapuvut tuotemerkkejä. Turbo uimapuvut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimaria. sukeltajat, synkronoitu uimareita ja waterpolo joukkueet ympäri maailmaa.

Tekniset tiedot:

Kangas Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Rakastatko uinti:a? Hanki oma Turbo Tiki Beach Thin Strap ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Turbo:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten uimahousut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman uinti mallit, useimmat Uimapuvut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje