`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap
  • Turbo Train Hard Thin Strap

Turbo Train Hard Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Train Hard Thin Strap

Elinvoimainen ja värikäs leveä hihna uimapuku, joka tarjoaa erittäin mukava, turvallinen ja tukeva istuvuus. Vuonna naisille ja tytöille kokoa, se on täysin vuorattu edestä. Mukana turvallinen, tasainen lukittu saumat. Pitkäkestoinen kangas, pitkäkestoinen väri ja klooria kestävä.


Turbo käyttää maailman tiukin anti klooria kangasta. Todistettu kestämään kovia klooria ympäristössä. Tämä uimapuku on ihanteellinen pitkiä koulutustilaisuuksia altaaseen tai mereen, koska se ei hankaa ansiosta mukava käyttää. Täydellinen uinti, vesipallo, sukellusta ja monia muita vesiurheilulajeja. Mukavuus ja istuvuus Turbo uimapuku on kuin mitään muuta.


Turbo on perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimapuvut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimareita ja waterpolo joukkueita ympäri maailmaa.Tekniset tiedot:


Kangas:


Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi uinti verkkokaupastamme. Osta Turbo Train Hard Thin Strap alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin uinti tuotteisiin Lasten uimahousut ja täydennä varusteitasi swiminn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Super uimapuku!

-

Tilasin tämän tytön uimapuku korkeus 150 kokoa 9-10 vuotta vanha sopii täydellisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje