`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

  • Turbo Train Hard
  • Turbo Train Hard
  • Turbo Train Hard
  • Turbo Train Hard

Turbo Train Hard

Tuotekuvaus Turbo Train Hard

Elinvoimainen ja värikäs leveä hihna uimapuku, joka tarjoaa erittäin mukava, turvallinen ja kannustava sovi. Vuonna naisille ja tytöille kokoja, se on täysin vuorattu edestä. Mukana turvallinen, tasainen lukittu saumat. Pitkäkestoisia kangas, pitkäkestoinen väri ja klooria kestävä.


Turbo käyttää maailman kovimmat anti-kloori kangasta. Todistetusti kestämään ankarissa klooria ympäristössä. Tämä uimahousut on ihanteellinen pitkiä koulutustilaisuuksia altaalle tai merelle, koska se ei hankaa koska sen istuvuuden. Täydellinen uinti, vesipallo, sukellus ja moneen muuhun vesiurheiluun. Mukavuus ja istuvuus Turbo uimapuku on kuin mitään muuta.


Turbo on perustettu yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimahousut tuotemerkkejä. Turbo uimahousut tuotteet valitaan tuhansia kilpailukykyinen uimareita ja waterpolo joukkueet ympäri maailmaa.Tekniset tiedot:


Kangas:


- Sisältö: 55% PBT, 45% polyesteriä.


Tilaa nyt oma Turbo Train Hard:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Turbo Train Hard:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Turbo Train Hard:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 22.49 $. Suuresta Uimapuvut tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Turbo Train Hard

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Turbo-puku

-

Paras laatu

Tyytyväinen

-

Erittäin kiitollinen ja pyynnön mukainen

Kommentti

-

Sama k kuvissa ja ilmoitettuna päivänä. Erittäin hyvä kaikki

Turbo-lippulaiva

-

Erittäin kaunis malli, se sopii hyvin tiukkaan ja on erittäin hyvälaatuista

Turbo banyador

-

Erittäin hyvä laatu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje