`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Triathlon Calf

  • Turbo Triathlon Calf
  • Turbo Triathlon Calf

Turbo Triathlon Calf

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Turbo Triathlon Calf

Ominaisuudet:


- TURBO Talteenottolaitteet ovat tehokkaita.


- Toimii jälkeen mitään liikuntaa vähitellen kompressiohoito palata 100% teidän fyysisessä kunnossa ja välttääksesi loukkaantumiset ja lihasten ylikuormitus, kuten sääriluun periostitis.


- Verenkierto lisääntyy noin 30%.


- Kokoonpano: 70% kumia, 15% polyesteriä, 15% puuvillaa


Ostamalla Turbo Triathlon Calf:n, voit olla varma uintivarusteidesi laadusta. Lisäksi, swiminn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi uintikaupaksesi ja keskity Turbo-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. uinti asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Kuntouintivarusteet edullisesti.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje