`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Tucan Pro Resist

  • Turbo Tucan Pro Resist
  • Turbo Tucan Pro Resist

Turbo Tucan Pro Resist

Tuotekuvaus Turbo Tucan Pro Resist

Elävä ja värikäs leveä hihnainen uimapuku, joka tarjoaa erittäin mukavan, turvallisen ja tukevan istuvuuden. Naisilla ja tytöillä, se on vuorattu kokonaan edestä. Mukana turvalliset, litteät lukitut saumat. Pitkäkestoinen kangas, kestävä väri ja klooria kestävä.
Turbo käyttää maailman tiukinta antikloorikangasta. Todettu kestävän vaikeassa klooriympäristössä. Tämä uimahousut ovat ihanteellisia pitkiä harjoituksia varten uima-altaalla tai merellä, koska ne eivät hiero mukavan istuvuutensa vuoksi. Tämä uimahousut sopivat täydellisesti uimiseen, vesipalloon, sukellukseen ja moniin muihin vesiurheilulajeihin. Turbo-uimapuvun mukavuus ja istuvuus ovat kuin mikään muu.
Turbo perustettiin yli viisikymmentä vuotta sitten, se on nyt kiistatta yksi maailman johtavista uimapukubrändeistä. Turbo-uimapuvutuotteita on valittu tuhansien kilpailevien uimareiden keskuudessa. sukeltajia, synkronoituja uimareita ja vesipolojoukkueita ympäri maailmaa.
Tekniset tiedot:
Kankaan sisältö: 55% PBT, 45% polyesteri.


Aiotko hankkia itsellesi suositun Turbo Tucan Pro Resist:n? Kaikki Turbo-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Turbo Tucan Pro Resist jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme swiminn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman uinti varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upeat värit, täydellinen muoto!

-

Hyvät värit ja upea materiaali! Olen 1,75 pitkä ja 73 kg ja tarvitsen 5xl puhdasta uimaharjoittelua varten, alle 4xl riittää (Arena, Speedo, Adidas koko 42/44) Toimitus kesti noin 3 viikkoa tuotteesta riippuen. Minusta se on täysin ok. Tilaukseni sähköpostiviesti sisältää mahdollisen saapumispäivän ja sitten on toinen sähköposti saapumispäivän alueella, jonka tilaus on lähetetty.

Upea uimapuku, mutta hyvin pieni!

-

Erittäin mukava värikäs uimapuku. Upea materiaali, mutta erittäin pieni. Käytä S / M ja Gr. L on hyvin lähellä. Tilaa 2-3 kokoa isompi!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje