`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Usa Thin Strap

Turbo Usa Thin Strap

  • Turbo Usa Thin Strap
  • Turbo Usa Thin Strap
  • Turbo Usa Thin Strap

Turbo Usa Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Usa Thin Strap

Tämä värikäs naisille ja tytöille uimapuku tarjoaa todella mukava. Värit pysyy elinvoimaisena ja siinä on turvallinen, tasainen lukittu saumat. Se on täysin vuorattu edestä varmista, että se ei näy läpi. Ohut hihnat mahdollistavat suuremman liikkuvuuden ja auttaa saamaan paremman rusketusta. Kangas on hyvin pitkäikäinen, se tapa mennä roikkuva ja menettää sen joustavuus. Tarjoaa pitkäkestoisen värin ja kloorin vastarintaa.

Tekniset tiedot:

materiaali:

55% PBT, 45% polyesteriä.


Osta nyt Turbo Usa Thin Strap niinkin edulliseen hintaan kuin 34.99 $. Turbo:n valmistama Usa Thin Strap:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. swiminn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille uintituotteille. Tarkastele kaikkia Naisten uimahousut-osastomme Bikinit ja tankinit:a.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje