`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Wide Strap Swirl

Turbo Wide Strap Swirl

  • Turbo Wide Strap Swirl
  • Turbo Wide Strap Swirl
  • Turbo Wide Strap Swirl

Turbo Wide Strap Swirl

Tuotekuvaus Turbo Wide Strap Swirl

Tämä Turbo-puku on suunniteltu erityisesti uintiin. Leveät hihnat tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja samalla paremman otteen kuin ohut hihna. Leveät hihnat eivät painota vartaloon niin paljon ja voivat olla mukavammat. Se on tehty markkinoiden parhaimmasta kankaasta, kaksinkertainen etuvuori. Se kestää uima-altaan klooria ja UV-säteitä. Ja tästä syystä sen värien voimakkuus pysyy muuttumattomana ajan myötä.
     
Sitä pidetään yhtenä vaikeimmista uimapukuista maailmassa.
     
Tarkasteltavat yksityiskohdat:
Vahvistetut saumat
Leveät hihnat
Täysi etuvuori
Kloorinkestävä
Kestävät värit
Koostumus: 55% polyesteri PBT, 45% polyesteri
     
Suositeltu käyttö:
Täydellinen puku päivittäiseen harjoitteluun. Erinomaisen sopeutumiskykynsä ansiosta se ei vedä vettä uidessaan, ja tekee siitä erittäin mukavan vaihtoehdon säännölliseen käyttöön.
Leveä hihna painostaa vähemmän hartioita ja välttää hankautumista, mikäli uimapuku on tiukka vartaloon.
     
* Tämän tuotteen koko on pienempi kuin muihin tuotemerkkeihin, ja siksi suosittelemme valitsemaan tavallista suuremman koon. Jos verrataan sitä Turbo-ohuthihnaiseen uimapukuun, suosittelemme suuremman koon valitsemista, koska leikkaus on vähän pienempi.


Jos haluat ostaa Turbo:n parhaita Naisten uimahousuttuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! swiminn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Turbo:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista uintituotteistamme, kuten Turbo Wide Strap Swirl. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Turbo Wide Strap Swirl kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Turbo Wide Strap Swirl

FINA-hyväksytty
Uimapuvut
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje