`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Turbo

Turbo Yeah Comic Thin Strap

Turbo Yeah Comic Thin Strap

  • Turbo Yeah Comic Thin Strap
  • Turbo Yeah Comic Thin Strap
  • Turbo Yeah Comic Thin Strap

Turbo Yeah Comic Thin Strap

Tuotekuvaus Turbo Yeah Comic Thin Strap

Tämä värikäs naisten ja tyttöjen uimapuku tarjoaa todella mukavan istuvuuden. Värit pysyvät elinvoimai- sina ja niissä on turvalliset, litteät lukitut saumat. Se on täysin vuorattu edessä varmistaaksesi, ettei se ole läpi. Ohuet hihnat mahdollistavat suuremman liikkeen ja auttavat sinua parantamaan aurinkoa. Kangas on hyvin kestävä, se ei pääse liikkumaan ja löysää sen joustavuutta. Pitkäikäinen väri- ja klooriresistenssi.

Kangas:

55% PBT, 45% polyesteriä.


Haluatko lisää uinti tuotteita Turbo:lta? swiminn:sta, omasta uintiverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman uintituotteita, kuten Turbo Yeah Comic Thin Strap. Tällä hetkellä Turbo Yeah Comic Thin Strap on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki uintivarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje