`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

  • TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit
  • TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit
  • TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

Tuotekuvaus TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

Suunniteltu harjoittamisesta kultaa, Naisten AP12 Compression Open Back Speed ​​Suit tarjolla Turbo Compression Kangas, jossa yhdistyvät kevyt rakenne, hydrofobisilla mikro-hehkulampun suorituskyvyn tarjota 360 astetta ydin vakauttamiseen ja puhdasta nopeutta.


Mukana anatomisesti Engineered Fit ja Hydrodynamic kolmen paneeli suunnittelu AP12 parantaa puristus, lisätä lihasten ampumisen ja vähentää muodossa vedä.


ROM hihnat mahdollistavat sujuvuus ja räjähtävyys maksimaalista etäisyyden iskua, kun taas erikoistunut saumat ja muotoilultaan kumppani optimoida vartalon asento.


Smooth Bonded Maali tarjoaa tyylikäs ommel alustalle niin uimarit voivat leikata läpi veden ja minimaalisella vastuksella ja AP12s yhdistelmä sidottu saumoja sisäpuolella ja nelijalkainen saumat ulkopuolelle luo mahdollisimman profiilin, vastuksen pienentämiseksi ja tehokkuuden maksimoimiseksi.Ominaisuudet:


Turbo kudottua kangasta:


- Kevyt, hydrofobinen mikro-hehkulamppuja tekstiili tarjoaa 360 asteen ydin vakauttamiseen. Suunniteltu nopeus pois lohkon ja veteen. 85% Nylon / 15% Lycra ®


ROM Hihnat:


- Hihnat avulla sujuvuutta ja räjähtävyys. Vastarintaa eliminoitu, muotoilu mahdollistaa suurin etäisyys iskua kohti.

Vähemmän Drag


Erikoistunut saumat ja muotoilultaan kumppani optimoida vartalon asentoa ja vähentävät vastusta.


Bonded Leg Maali:


- Ommel-vähemmän, sileä pinta, joka on pehmeä ja mukava ihoa vasten, mutta tarjoaa edelleen pitoon ja ote pitää puku paikallaan.


Anatomisesti Engineered Fit:


- Hydrodynaaminen kolmen paneeli suunnittelu rakennettu parantaa pakkaus, lisää lihasten ampumisen ja vähentää muodossa vedä.


Oletko kiinnostunut TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit:sta? Älä odota enää pidempään, vaan osta tämä tuote nyt markkinoiden parhaalla hinnalla swiminn:sta. Täältä löydät kaikki tiedot TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit:sta tuotekuvauksineen yms. TYR on yksi parhaista uintimerkeistä, jotka suunnitelevat erityisiä Naisten uimahousuttuotteita, jotka on räätälöity asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Ominaisuudet TYR AP12 Compression Open Back Speedsuit

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje