`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

  • TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit
  • TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit
  • TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

Tuotekuvaus TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

Womens AP12 -kompression Open Back Speed ​​Suitissa on Turbo Compression Fabric, joka yhdistää kevytrakenteen ja hydrofobisen mikrofilamenttitehokkuuden, joka takaa 360 astetta ydinvahvistusta ja puhdasta nopeutta. Anatomisesti muotoiltu Fit ja hydrodynaamiset kolme paneelisuunnittelua varten AP12 parantaa puristusta, lisää lihasten polttamista ja pienentää muotoa vetämällä.

ROM-hihnat mahdollistavat juoksevuuden ja räjähtävyyden maksimaalisen etäisyyden kuluttua aivohalvausta varten, kun taas erikoistuneet saumat ja tyylikäs muotoilu kumppani optimoivat kehon asentoa. Pehmeä liimapinta mahdollistaa tyylikkään ompeleen vapaan pinnan, joten uimarit voivat leikata vettä minimaalisella vastuksella ja AP12: n sisäisten sisäkkäisten saumojen yhdistelmä ja ulkoapäin neljästi lukittavat saumat mahdollistavat mahdollisimman pienen profiilin, vähentävät vetämistä ja maksimoivat suorituskyvyn .

Ominaisuudet:

Turbo kudottu kangas: Kevyt, hydrofobinen mikrofilamenttikangas tarjoaa 360 asteen ytimen vakauttamisen nopeudelle lohkosta ja vedestä

ROM-hihnat: Hihnat mahdollistavat juoksevuuden ja räjähdyksen. Kun vastus on poistettu, rakenne mahdollistaa suurimman etäisyyden ajetta kohden.

Vähemmän vetää: Erikoistuneet saumat ja tyylikäs muotoilu kumppani optimoimaan kehon sijainti ja vähentävät vetovoimaa.

Liimattu jalka Maali: Sisältää pidon ja pidon pitämään puku paikallaan

Anatomisesti rakennettu muoto: Hydrodynaaminen kolmivaippa, joka on suunniteltu parantamaan puristusta ja lisäämään lihasten polttamista

Tekniset tiedot:

TYR Valmistus: Turbo kudottu kangas (85% Nylon / 15% Lycra ®)


Rakastatko uinti:a? Hanki oma TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista TYR:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Naisten uimahousut tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman uinti mallit, useimmat Lahkeelliset uimapuvut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet TYR Ap12 Credere Compression High Back Speed Suit

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje