`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Ap12 Speed High Short

TYR Ap12 Speed High Short

TYR Ap12 Speed High Short

  • TYR Ap12 Speed High Short
  • TYR Ap12 Speed High Short
  • TYR Ap12 Speed High Short
  • TYR Ap12 Speed High Short

TYR Ap12 Speed High Short

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus TYR Ap12 Speed High Short

Suunniteltu harjoittamisesta Gold, AP12 saavutti tavoitteensa, kun Matt Grevers asettaa uuden Olympic Record ja voitti kultamitalin USA 100m selkäuinti Lontoon Games.


Esittelee Turbo Compression Kangas, AP12 High Speed ​​Lyhyt yhdistyvät kevyt rakenne, hydrofobisilla mikro-hehkulampun suorituskyvyn tarjota 360 astetta ydin vakauttamiseen ja puhdasta nopeutta.


Mukana anatomisesti Engineered Fit ja Hydrodynamic kolmen paneeli suunnittelu AP12 parantaa puristus, lisätä lihasten ampumisen ja vähentää muodossa vedä.


Erikoistunut saumat ja muotoilultaan kumppani optimoida vartalon asento ja Smooth Bonded Maali tarjoaa tyylikäs ommel vapaan pinnan niin uimarit voivat leikata läpi veden minimaalisella vastuksella.


AP12s yhdistelmä sidottu saumoja sisäpuolella ja nelijalkainen saumat ulkopuolelle luo mahdollisimman profiilin, vastuksen pienentämiseksi ja suorituskyvyn maksimoimiseksi.Ominaisuudet:


- Kevyt, hydrofobinen mikro-hehkulamppuja tekstiili tarjoaa 360 asteen ydin vakauttamiseen. Suunniteltu nopeus pois lohkon ja veteen. 85% Nylon / 15% Lycra ®


Vähemmän Drag:


- Erikoistunut saumat ja muotoilultaan kumppani optimoida vartalon asentoa ja vähentävät vastusta.


Bonded Leg Maali:


- Ommel-vähemmän, sileä pinta, joka on pehmeä ja mukava ihoa vasten, mutta tarjoaa edelleen pitoon ja ote pitää puku paikallaan.


Anatomisesti Engineered Fit:


- Hydrodynaaminen kolmen paneeli suunnittelu rakennettu parantaa pakkaus, lisää lihasten ampumisen ja vähentää muodossa vedä.


Jos etsit TYR Ap12 Speed High Short:a, tänään on onnenpäiväsi. swiminn:ssa, omassa uintiverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Miesten uimahousut tuotteet. swiminn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Jammerit erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Jammerit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet TYR Ap12 Speed High Short

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje