`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Ap12 Speed Short

TYR Ap12 Speed Short

  • TYR Ap12 Speed Short
  • TYR Ap12 Speed Short
  • TYR Ap12 Speed Short

TYR Ap12 Speed Short

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus TYR Ap12 Speed Short

Suunniteltu harjoittamisesta Gold, AP12 saavutti tavoitteensa, kun Matt Grevers asettaa uuden Olympic Record ja lähti kotiin kultamitalin USA 100m selkäuinti Lontoon Games. Esilletuonti Turbo Compression Kangas, AP12 Speed ​​Lyhyt yhdistyvät kevyt rakenne, jossa hydrofobinen mikro hehkulangan suorituskyky antaa 360 astetta ydin vakautus- ja puhdasta nopeutta. Mukana Anatomisesti Engineered Fit ja Hydrodynamic kolme paneeli suunnittelu AP12 parantaa puristus, lisätä lihasten ampumisen ja vähentää muoto vetämällä.


Erikoistunut saumat ja muotoilultaan kumppani optimoida kehon asentoon ja Smooth sidotusta Finish tarjoaa tyylikäs ommel vapaan pinnan niin uimarit voivat leikata läpi vesi minimaalisella vastuksella. AP12s yhdistelmä sidottu saumoja sisäpuolella ja neljä tapa saumat ulkopuolelle luo mahdollisimman profiilia, vähentää vetämällä ja suorituskyvyn maksimoimiseksi.


Kangas: TYR Turbo kudottua kangasta (85% Nylon / 15% Lycra ®)


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi uinti verkkokaupastamme. Osta TYR Ap12 Speed Short alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin uinti tuotteisiin Miesten uimahousut ja täydennä varusteitasi swiminn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje