`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

  • TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1
  • TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1
  • TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1
  • TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

Tuotekuvaus TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1

Jokainen Hurricane alkaa out Luokka 1, mutta jotkut on mahdollista saada paljon tehokkaampi.


Olemme aloitti kanssa Andy Potts suunnitella virtaviivainen versio kehittyneempien Hurricane Series Märkäpuvut ja sisällytti joitakin kohokohtia meidän korkeamman tason puvut luoda Luokka 1 Hihaton märkäpuku, triathlon puku, joka maksimoi suorituskyvyn ja minimoi kustannuksia.


Esittelee vapaa ROM Zones, eliminoi ahdistus, jonka avulla uimari saavuttaa pitkävartiset asettamatta rasitusta olkapäähän, kun taas Quick Release Nilkka käsiraudat mahdollistavat nopean ja vaivattoman poiston aikana T1.


Suunniteltu triathlonisteille strateginen Speed ​​Wrap panelointi sijoitettu koko jalka, rinta ja ydin nostaa uimari vedessä vähentää muodossa vedä ja maksimoida nopeus, joten voit jättää kilpailun takana.Ominaisuudet:


Nopeus Wrap Paneling:


- Käyttävät kevyin Yamamoto Nano SCS päällystetty 5mm neopreeni paneelit koko jalka-, rinta-ja ydin nostaa uimari vedessä vähentää muodossa vetää.


Quick-Release Nilkka Ranteet:


- Tapered jalat mahdollistavat nilkan puvun kääntää ja avata nopea ja vaivaton siirtyminen.


TYR Hurricane Sleeveless Wetsuit C1 on paras tuote uintitavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Puvuttuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Puvut ja varusteettuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset swiminn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman TYR-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje