`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Hurricane Wetsuit C3

TYR Hurricane Wetsuit C3

  • TYR Hurricane Wetsuit C3
  • TYR Hurricane Wetsuit C3
  • TYR Hurricane Wetsuit C3

TYR Hurricane Wetsuit C3

Tuotekuvaus TYR Hurricane Wetsuit C3

Jopa Luokka 3 Hurricanes tehdä mieletön vahingon määrästä ja tätä märkäpukua tapana petä. Otimme parhaat ominaisuudet Luokka 5 ja loi edullisempi triathlon märkäpukua jotka vielä tehdä kaiken mitä tarvitset sitä. Esilletuonti vapaa ROM alueeksi mukavuutta, HURCTM6A eliminoi ahdistus, jonka avulla uimari saavuttaa pitkävartiset asettamatta rasitusta olkapäähän, kun taas formfitting hihansuut pitämään veden pääsyn puvun.

Suunniteltu triathlonisteille, Quick Release Nilkkaraudat mahdollistavat nopean ja vaivattoman poiston aikana T1 ja strateginen Speed ​​Wrap panelointi sijoitettu koko jalka, rinta ja ydin nostaa uimari vedessä vähentää muotoon vetämällä. Ollakseni täysin rehellinen Mens Hurricane Luokka 3 Wetsuit voisi olla kalliita märkäpuku. On pound for Pound paras triathlon märkäpuvut markkinoilla.

Ominaisuudet:

Nopeus Wrap panelointi: Käyttäen kevyin Yamamoto Nano SCS Päällystetty 5mm neopreeni paneelit koko jalka, rinta, ja ydin nostaa uimari vedessä vähentää muotoon vetämällä.

Quick Release Nilkkaraudat: Kapeneva jalat mahdollistavat nilkkaan puvun kääntää ja avaa nopean ja vaivaton siirtyminen.

Istuvassa hihansuut: Multi joustavat hihansuut ranteen mahdollistaa tehokkaan aivohalvauksia pitäen veden pääsyn puvun.

360 ° Core Stabilization System: Viisi ydin vakauttaminen paneelit tarkkaan kohdistamiseen lihasryhmiä nostaa uimari takaa optimaalisen kehon asento ja säilyttämisen keskeinen vahvuus pitkällä aikavälillä uima rodun.


Jos olet kiinnostunut TYR:n Hurricane Wetsuit C3 tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Puvut ja varusteet tuotteet TYR-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. TYR suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia uinti tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma TYR Hurricane Wetsuit C3 jo tänään!

Ominaisuudet TYR Hurricane Wetsuit C3

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje