`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Hurricane Wetsuit C5

TYR Hurricane Wetsuit C5

  • TYR Hurricane Wetsuit C5
  • TYR Hurricane Wetsuit C5
  • TYR Hurricane Wetsuit C5

TYR Hurricane Wetsuit C5

Tuotekuvaus TYR Hurricane Wetsuit C5

Mens Category 5 Wetsuit hyödyntää monenlaisia ​​etukäteisominaisuuksia, jotka tarjoavat ainutlaatuisen mukavuuden, optimaalisen vakauden, hullun nopeuden ja energiatehokkuuden vedessä. Suunniteltu elite triatereille, HURCVM6A esittelee 100% Yamamoto Nano SCS-kumin ulkopinnan antaen ylenmääräisen kelluvuuden vedessä ja ominaisuuksineen 360 asteen ydintestovahvistimella, jotta varmistetaan optimaalinen kehon sijainti ja ydinvoiman säilyttäminen pitkällä aikavälillä.

Ilmaiset ROM-alueet osoittavat, että Mens Category 5 Wetsuit poistaa kavennuksen, jolloin uimari pääsee pitempään päätyyn asettamatta rasitusta olkapäähän, kun taas rungon muodot muodostavat vettä pääsemästä pukuun. Nopeasti irtoava nilkkakoristin mahdollistaa nopean ja vaivattoman poistamisen T1: n aikana ja strategiset Speed ​​Wrap -paneelit, jotka on sijoitettu koko jalka-, rinta- ja ydinosaan nostavat uimaria vedessä vähentämään muodonmuutosta.

Ominaisuudet:

Speed ​​Wrap Panelointi: Käytä kevyimpiä Yamamoto Nano SCS pinnoitettuja 5 mm: n neopreeni-paneeleita koko jalan, rintakehän ja ydinosan avulla uimurin nostamiseen vedessä vähentämään lomakkeen vetämistä.

Nopea irrotus Nilkkahihnat: Kartiomaiset jalat antavat pukun nilkan kääntää ja avata nopeasti ja vaivattomasti.

Rannehihnan muoto: Ranteessa olevat monisuuntaiset hihansuut tekevät voimakkaista aivohalvauksista, kun taas vettä ei pääse sisään.

360 ° Core Stabilization System: Viisi keskeistä vakautuspaneelia kohdistavat täsmällisesti lihasryhmiä nostamalla uimaria, mikä takaa optimaalisen kehon aseman ja säilyttää ydinvoiman pitkällä aikavälillä ui kilpailun.


Tutustu nyt uinti valikoimaamme, joka sisältää useita suosittuja TYR-tuotteita markkinoiden parhailla hinnoilla. swiminn:sta, omasta uinti verkkokaupastasi löydät suuren valikoiman suosittuja ja korkealaatuisia TYR tuotteita, jotka voit tilata helposti ja nopeasti suoraan kotiovellesi, kuten esimerkiksi: TYR Hurricane Wetsuit C5. Kaikki tilaukset lähetetään 24/48h kuluessa.

Ominaisuudet TYR Hurricane Wetsuit C5

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje