`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Solid Thermal Suit Girl

  • TYR Solid Thermal Suit Girl
  • TYR Solid Thermal Suit Girl

TYR Solid Thermal Suit Girl

Tuotekuvaus TYR Solid Thermal Suit Girl

Suunniteltu lisää lämpöä varten, Girls' Solid Thermal Suit sopii erinomaisesti nauttimiseen äärimmäisen merenranta-seikkailusta.

Neopreenikangas takaa UPF 50+ -suojan auringosta ja mielenrauhaa TYR-vanhemmille, kun taas lapsiystävällinen, hihattomat sovitukset mahdollistavat paremman mukavuuden. Kirkkaalla värin estämisellä ja etupuolella, nuori uimari on varmasti tuntunut supertähdeltä KGTSN2Y: ssä.

80% neopreenia / 15% nailonia / 5% spandexia

1,5 mm: n neopreeni

Ominaisuudet:

Durafast Lite ™

200+ suoritusaikaa Ultra lite | UPF 50+ -tekniikka

kevyt

Hengittävä kangas, joka on suunniteltu estämään liikkumattoman liikkeen

UPF 50+ suojaus

Tehokas estää ultraviolettisäteilyä (UV) säteilylle turvallisuuden takaamiseksi auringonpaisteessa


Ostaessasi TYR Solid Thermal Suit Girl:n, ostokseesi sisältyy 100% rahat-takaisin-takuu. Jos mistä syystä tahansa et ole täysin tyytyväinen TYR Solid Thermal Suit Girl-tuotteeseesi, jonka olet ostanut swiminn:sta, sinulla on 30 päivää aikaa palauttaa tuote sen vastaanottamisesta. Lisäksi, uinti-verkkokaupassamme voit tutustua täyteen TYR:n kokoelmaan ja täydentää uinti varusteitasi mielesi mukaan aina parhailla hinnoilla.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje