`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Tracer B series Jammer

TYR Tracer B series Jammer

  • TYR Tracer B series Jammer
  • TYR Tracer B series Jammer
  • TYR Tracer B series Jammer

TYR Tracer B series Jammer

Tuotekuvaus TYR Tracer B series Jammer

Suunniteltu, testattu ja valmistettu Amerikassa parempaan maailmannäyttämöllä, merkkiaineen B Jumissa Uimapuku on rakennettu huippu kilpa. Esilletuonti Korkea Bonded (HB) Micro teipatut saumat TBJA6 Speed ​​Suit on rakennettu ilman ompelua tai kierteet, tarjota vertaansa vailla vastuksen pienentämisen ja sileä, saumaton siirtyminen ihon kankaasta. Mukana alan yksinomainen Five Piece Muscle Mapped Pattern että seuraa luonnollista vartalon muodot, merkkiaineen B-sarjan Jumissa käytetään 4 Way Lock Saumat lukita ydin (jopa 25%: n nousu kaavoitettu puristus).

Suunniteltu vähentämään kehon ympärys jopa 5% ja parantaa verenkiertoa ja uudelleen hapetus lihaksia, merkkiaineen B Jumissa on tarjolla kevyt, hydrofobinen nopeasti kuivuva valmistuksen ja parantaa venyttää ominaisuudet, tarjota muistin säilyttämisestä ja muoto sopivaksi.

Tekniset tiedot:

Fabrication: 79% Nylon / 21% LYCRA® Fiber


Jos etsit korkealaatuisia Jammerit tuotteita, siinä tapauksessa Jammerit täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle TYR Tracer B series Jammer:a, jonka tämänhetkinen hinta on 194.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. swiminn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia uinti varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan TYR Tracer B series Jammer:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä

-

Erittäin hyvät laatuhälyttimet. Näyttää hyvältä ja sopii erittäin hyvin. Täydellinen pituus ja upeat värit.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje