`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

TYR

TYR Tracer B series Shortjohn

TYR Tracer B series Shortjohn

  • TYR Tracer B series Shortjohn
  • TYR Tracer B series Shortjohn
  • TYR Tracer B series Shortjohn

TYR Tracer B series Shortjohn

Tuotekuvaus TYR Tracer B series Shortjohn

Suunniteltu, testattu ja valmistettu Amerikassa parempaan maailmannäyttämöllä, merkkiaineen B Shortjohn on rakennettu huippu kilpa. Esilletuonti Korkea Bonded (HB) Micro teipatut saumat TBSJ6A Speed ​​Suit on rakennettu ilman ompelua tai kierteet, tarjota vertaansa vailla vastuksen pienentämisen ja sileä, saumaton siirtyminen ihon kankaasta. Aerofit rakentaminen ja liikerataa (ROM) Hihnat mahdollistavat sujuvuutta ja räjähtävyys vedessä, kun taas alan yksinomainen Five Piece Muscle Mapped Pattern seuraa luonnollista vartalon varten istuvuuden ja tuen.

Mukana kevyt, hydrofobinen nopeasti kuivuva valmistuksen ja parantaa venyttää ominaisuuksiensa Tracer B Shortjohn tarjoaa muistin säilyttämisestä edistää pitkäikäisyys ja muoto sopivaksi. Yhdessä 4 Way saumat ja taidokkaasti suunniteltu ympärille ihmisen lihaksisto, merkkiaineen B-sarjan Uimapuku lukitsee hylsyn (jopa 25%: n nousu kaavoitettu puristus), vähentämällä kehon ympärys jopa 5% ja auttavat parantamaan verenkiertoa ja uudelleen hapetus lihaksia.

Tekniset tiedot:

Fabrication: 79% Nylon / 21% LYCRA


swiminn:ssa olemme sitoutuneet tarjoamaan ainoastaan korkealaatuisia uinti tuotteita, jotka tekevät liikunnasta mukavaa ja nautinnollista. Oletko kiinnostunut ostamaan TYR Tracer B series Shortjohn? Olet onnekas, sillä swiminn:ssä, Naisten uimahousut katalogissa ja Lahkeelliset uimapuvut kategoriassa, tarjoamme muita uinti tuotteita, jotka voivat täydentää varusteitasi. Tilaa nyt ja saat tuotteesi muutaman päivän kuluessa.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje