`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Xterra

Xterra Vendetta

Xterra Vendetta

Xterra Vendetta

  • Xterra Vendetta
  • Xterra Vendetta
  • Xterra Vendetta
  • Xterra Vendetta
  • Xterra Vendetta

Xterra Vendetta

Tuotekuvaus Xterra Vendetta

XTERRA kaikkein teknologisesti märkäpuku. Tuote vuosien tutkimus ja suunnittelu, Vendetta on joustavin ja runsaiden märkäpuku koskaan tehty.

Ihanteellinen: Race Kaikki ehdot 10 Miles Open Water Swims Missä Joustavuus käsivarsia ja hartioita tarvitaan.

Kelluvuus: Edessä: Edessä: 5,0 mm: n paksuinen X Air Neopreeni niskasta nilkat Luo "kuoppa vaikutus" Captured Air For Maximum Buoyancy, Back: 3 mm neopreenihuppu, Arms / Lavat: 1.5 3mm Of Yamamoto # 39 & 40 Neoprene

Joustavuus: 6 anatomisesti oikea varsi / lapa paneelit mahdollistavat luonnollisen liikerataa ajan hermolla aivohalvaus, nopeammin, tasaisempi uima vähemmällä vaivalla. Alempi profiili kaulus lisää mukavuutta ja lisää kestävyyttä varmistaen, että puku pysyy ehjänä ja paikallaan.

X MAX Sauma Seal -tekniikka kolminkertainen kerros liimaa ja kaksoissokko ompelemalla varmistaa pitkäkestoisen vedenpitävä saumat


Etsitkö Xterra-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Xterra Vendetta:a? swiminn:sta, löydät täyden Triatlon tuotekokoelman ja uinti tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme swiminn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin uintitarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Xterra Vendetta

Muoto
Suositeltava käyttötarkoitus

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai kysy asiantuntijaryhmältämmä kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

SINULLE SUOSITELLAAN

Näytä kaikki tuotteet