`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zoggs

Zoggs Flower Freexze Twinback

Zoggs Flower Freexze Twinback

Zoggs Flower Freexze Twinback

  • Zoggs Flower Freexze Twinback
  • Zoggs Flower Freexze Twinback
  • Zoggs Flower Freexze Twinback
  • Zoggs Flower Freexze Twinback

Zoggs Flower Freexze Twinback

Tuotekuvaus Zoggs Flower Freexze Twinback

Erottuvat väkijoukkoon Zoggs Toggs Flower Freeze Twinback uimapuku epäsymmetrinen jäädytetty kukkapainatus ja hoikka kaksinkertainen crossback hihnat, korkea jalka, täydellinen edessä vuori ja avoin takaisin tarjoaa suuremman liikkumisvapauden, joustavuus ja mukavuus vaikkapa uima. Koska avoin takaisin tämä uimapuku sopii myös uimareille etsivät pitempi uimapuku. Meidän Zoggs Toggs Flower Freeze Twinback uimapuku on valmistettu 100% Kloori Proof Aqualast kangas elinikäinen takuu, joka on kestävä, vastustuskykyinen snagging ja tarjoaa erinomaisen muoto säilyttäminen.

Ominaisuudet:

Frozen kukka sijoitus print

Slim kaksinkertainen crossback hihnat

Täysin edessä vuorattu

Kloori Proof Aqualast kangasta elinikäinen takuu

Tekniset tiedot:

Kangas sisältö: 53% polyesteriä / 47% PBT

Korkea Leg korkeus


swiminn:stä, omasta uintiverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Zoggs Flower Freexze Twinback tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Zoggs:n tuotteita, kuten Flower Freexze Twinback, kuten Naisten uimahousut kategoriasta uinti verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen uinti varusteisiin ja tsekkaa myös Zoggs Flower Freexze Twinback:n asiakasarviot.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje