`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zoggs

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3

Zoggs FX3

Tuotekuvaus Zoggs FX3

Esittelemme Zoggs FX3 1.5mm Wetsuit, uusi 2015! Märkäpuvun valikoimamme sisältää ainutlaatuisen flex-teknologia-konseptimme, joka tarjoaa ainutlaatuisen mukavuuden ja sopivuuden, jota tarjoamme jo ennestään ennennäkemättömälle Predator Flex-suojalaseillemme. FX3 on suunniteltu uimariin, joka on uusi tai etenee triatlonissa tai avoimessa vedessä. Yksinkertaisesti sanottuna, tämä on luokkansa paras.

Tämän pukun painopiste on koko pyöreän kellunnan ja joustavuuden yhdistelmä. Joustavuus saavutetaan Super Stretch -vuorella koko pukun ja 1,5 mm: n Yamamoto # 39 Smoothskin neopreenipaneelien avulla käsittelemättömän joustavuuden ansiosta, vähentää väsymistä ja parantaa suorituskykyä. Yamamoto 39 -solupropeenin ja Super Composite Skinin yhdistelmä vähentää kitkaa korkean vedonkestävyyden, mukavuuden ja upean kellun- nan tasolle, missä sitä tarvitset.

Ergonomisesti räätälöidyt jalka- ja lonkkapaneelit parantavat myös kelluvuutta, ja yhdistettynä lonkkavakaistusteknologiaamme välttävät liiallisen lonkan pyörimisen; varmistaa, että uimareita tuodaan automaattisesti virtaviivaan ja vakaaseen muotoon vedessä. FX3: ssä on hieman antoisemmat profiilit ja kaikki Zoggsin märkäpuku. FX3 edustaa erinomaista vastinetta rahalle, jossa on Yamamoto 38- ja 39-solu Smoothskin Neoprene.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Yamamoto # 39 Smoothskin neopreeni

Yamamoto # 38 Smoothskin neopreeni

Yamamoto # 38 SCS (Super Composite Skin)

Koukku- ja silmukkakiinnike

Sisäpuoli:

BIO Stretch Vuori - Materiaali: Nylon 100% / Paino: 130gsm / 2-tie venytys

SUPER Stretch vuori - Materiaali: Nylon 100% / Paino: 130gsm / 2-tie venytys

Yamamoto-materiaalin edut:

Erittäin matala vastus - SCS-materiaalien erikoispäällystetty päällyste johtaa misellipintaan, joka heikentää vettä, kun se on kosketuksissa ilman kanssa ja jolla on vedenalaisia ​​hydrofiilisiä ominaisuuksia. Tämä ainutlaatuinen kaksoismyyntitoiminto aiheuttaa hämmästyttävän vastuskertoimen 0,021 kun se on märkä (verrattuna tavanomaisiin neopreenikuoreihin 4,0) ja 0,035 kuivana (verrattuna tavanomaisiin neopreenikuoreihin 5,0).

Kevyt - Vettähylkivien ominaisuuksiensa ansiosta SCS-materiaalit eivät imevät vettä, mikä välttää ylimääräisen painon, joka aiheutuu vesikiristyspukuista, jotka voivat pitää uimareita takaisin ja pakottaa heidät karkottamaan ylimääräistä energiaa.

Erinomainen muotoilu ja parannettu mukavuus - Runko sopii erinomaisesti SCS-materiaalien erinomaisen muotokyvyn ansiosta, mikä parantaa mukavuutta ja vähentää vedenkestävyyttä samalla kun se mahdollistaa myös ennennäkemättömän liikkeen liikkuvuuden. Materiaalin laajenemissuhde on 7-kertainen suurempi kuin tavanomaisten märkäpuserumateriaalien taso ja ero on ilmeinen edes ennen veden päästämistä pukemisen helppouden vuoksi.

Korkea lämmönkestävyys - SCS-materiaalin erinomaisen lämmönsiirron takia keho pidetään lämpimämmässä, vähentää kehon väsymistä ja parantaa yleistä suorituskykyä.

Korkea kestävyys - Yamamoton SCS-materiaalit ovat erittäin kestäviä ja kestäviä hankausta varten, mikä mahdollistaa pidemmän käyttöiän sekä paremman suorituskyvyn.

Yamamoton neopreeni valmistetaan 99,7% kalkkikivestä, mikä on selvästi parempi kuin öljyperusteinen neopreeni, jolla on suhteellisen suuri ympäristövaikutus. Yamamoton vihreämpi neopreeni ulottuu, säilyttää muodon ja palaa paremmin kuin mikään muu triatlonissa käytettävä neopreeni.


Jos haluat ostaa Zoggs:n parhaita Puvut ja varusteettuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! swiminn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Zoggs:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista uintituotteistamme, kuten Zoggs FX3. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Zoggs FX3 kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Zoggs FX3

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Mukava

-

Erittäin mukava, paljon liikkumisen ja todella kestäviä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje