`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zoggs

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

Zoggs FX3

  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3
  • Zoggs FX3

Zoggs FX3

Tuotekuvaus Zoggs FX3

Esittelyssä Zoggs FX3 Wetsuit, uusi 2015! Valikoimamme märkäpukuja sisältävät ainutlaatuista flex teknologiaa konsepti antaa ainutlaatuisen miellyttävä istuvuus että meillä on jo tarjota vertaansa vailla alueella Predator Flex suojalasit. FX3 on suunniteltu uimari, joka on uusi tai etenemisen triathlonisti tai avovedessä uinti. Yksinkertaistettuna tämä on luokkansa paras.

Tänä puku on yhdistelmä ympärillä nosteen ja joustavuutta. Joustavuus saavutetaan käyttämällä Super Stretch vuori koko puvun ja 1,5 mm Yamamoto # 39 Smoothskin neopreeni paneelit käsivarsissa verrattoman joustavuuden vähentää väsymystä ja parantaa suorituskykyä. Yhdistelmä Yamamoto 39 soluneopreeni Super Composite Skin vähentää kitkaa varten korkeatasoisen vetovastus, mukavuutta ja loistava noste juuri sinne missä sitä tarvitaan.

Ergonomisesti räätälöity jalka ja lonkka paneelit parantavat myös noste, ja yhdistettynä hip stabilointiaineen tekniikka välttää liikaa hip pyöriminen; varmistamalla uimarit automaattisesti tuodaan virtaviivainen ja vakaa muoto vedessä. FX3 on hieman antelias anatominen profiilin, ja on kaikki suurta muotoilu ja istuvuus tahansa Zoggs märkäpuku. FX3 erinomaista vastinetta rahalle, jossa parasta Yamamoto 38 ja 39 solujen Smoothskin Neopreeni.

Tekniset tiedot:

materiaalit:

Yamamoto # 39 Smoothskin Neoprene

Yamamoto # 38 Smoothskin Neoprene

Yamamoto # 38 SCS (Super Composite iholle)

Tarranauha

Sisällä Vuori:

BIO Stretch Vuori - Materiaali: Nylon 100% / Paino: 130gsm / 2 tapa venyttää

SUPER Stretch vuori - Materiaali: Nylon 100% / Paino: 130gsm / 2 tapa venyttää

Edut Yamamoto Materiaalit:

Ultra pieni vastus - Erikoismuotoillun käsitellään päällyste niiden SCS materiaalien aiheuttaa misellifaasin pinta hylkii vettä joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa ja sillä hydrofiiliset ominaisuudet, kun veden alla. Tämä ainutlaatuinen kahden toimintoja johtaa hämmästyttävän vastuksen kerroin 0,021 märkänä (verrattuna 4,0 perinteisten neopreeni märkäpuvut) ja 0,035 kuivana (verrattuna 5,0 perinteisten neopreeni märkäpuvut).

Kevyt - Koska niiden vettä hylkivän SCS materiaalit eivät ime vettä, välttäen lisäpainon aiheuttama veden kirjautunut puku, joka voi pitää uimarit takaisin ja pakottaa ne karkottaa arvokasta lisäenergiaa.

Superior multaa kyky ja mukavuuteen - Runko istuvuus on optimoitu ylivoimainen muottiin kyky SCS materiaalit, jotka tarjoavat enemmän mukavuutta ja vähentää edelleen vesitiiviyden mahdollistettava samalla ennennäkemättömän liikelaajuutta taas uinti. Paisuntasuhde materiaali on 7 kertaa suurempi kuin tavanomaisten märkäpuku materiaalien ja ero on ilmeinen jo ennen veden takia helppous päällään puku.

Korkea lämmöneristys - Johtuen erinomaisen lämmön säilyttäminen SCS materiaalin, keho pysyy lämpimämpi, vähentämällä kehon väsymys ja parantaa yleistä suorituskykyä.

Korkea kestävyys - Yamamoton SCS materiaalit ovat erittäin kestäviä ja kestävät hiertymät, mahdollistaa pitenee sekä tehostettua suorituskykyä.

Yamamoto neopreeni on valmistettu 99,7% Kalkkikivi, selvä parannus öljypohjaisten neopreenia, joka on verrattain suuri ympäristövaikutus. Yamamoto n vihreämpi neopreeni venyy, säilyttää muotonsa, ja palaa muodostaen paremmin kuin mikään muu neopreenistä käytetään triathlon.


Rakastatko uinti:a? Hanki oma Zoggs FX3 ja nauti vapaa-ajan aktiviteeteista Zoggs:n tarjoaman laadun ja varmuuden avulla. Älä unohda, että valikoimastamme löydät myös kaiken kokoisia ja mallisia Puvut ja varusteet tuotteita kaikkiin sääolosuhteisiin sopiviksi. Jotta voisimme antaa sinulle kaikista tehokkaimman uinti mallit, useimmat Puvut tuotteet on suunniteltu yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa!

Ominaisuudet Zoggs FX3

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje