`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top
  • Zone3 Activate Top

Zone3 Activate Top

Tuotekuvaus Zone3 Activate Top

Activate-valikoima on tullut triatlonimaailmassa, ja se on saanut maineen erittäin korkealaatuisesta tuotteesta, joka tarjoaa erittäin hyvän arvon. Kolmiosainen Tri-puvut, Topit ja Shortsit koottiin vuonna 2014 ja sen jälkeen 1000-vuotiaat ovat käyttäneet urheilijoita ympäri maailmaa.

Alun perin suunniteltu aloitteleville triatereille tai niille, jotka etsivät suurta arvokulua kouluttamaan Activate-sarjan kanssa, on toivottavasti auttanut kannustamaan osallistumista multisporttiin antamalla uusille markkinoille tulijoille korkealaatuisen tuotteen, mutta edulliseen hintaan.

Uusin Activate-sarja on parempaa kuin koskaan ennen. Uudet ominaisuudet parantavat mukavuutta ja uuden paneelin muotoilun, jotta se sopisi paremmin. Tri-puku on valmistettu Lycra-urheilukangasta, joka takaa pitkäikäisyyden, hengityksen, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Naisten erikoisleikkaus perustuu palkittuun Aquaflo-sarjaan, joka on saanut viime vuosina useita huippupisteitä.

Ominaisuudet:

Pituus - Suunniteltu päällekkäisiksi Tri-shortseilla, jotka antavat vaikutelman pukeutumisesta, mutta yllään monikäyttöiset shortsit ja topit. Yläosa on myös pidempi takana verrattuna etuosaan, mikä takaa hyvän peiton kaikissa pyöräilyasemissa.

Koko - Suunniteltu hieman suuremmaksi kuin perinteinen kolmipintainen mitoitus, jotta se olisi löysempi. Tämä muutos on pyytänyt suuri osa aloittelijoista ja välittäjistä viime vuosina.

Elastinen tekniikka ja sitominen antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaula-aukkojen ympärillä. Myös uusi saumarakenne, joka estää hankauksen karvan alle.

Etuvetoketju ylimääräisen tuuletuksen ajaksi syklin tai juoksun aikana

Säilytystasku joustavalla nauhalla, joka on sijoitettu takana ravinnoksi, varaosiksi tai arvoesineiksi.

Tyylikäs litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Heijastavat logot - Sijoitettu takaosaan paremman näkyvyyden takaamiseksi heikossa valaistuksessa.

Zip-suojus: sisäinen putki ja sisäinen laastari, joka auttaa minimoimaan zip-tyyppisen epämukavuuden.


Kaikki Puvut kategorian uinti tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. swiminn:sta löydät täyden Zone3-kokoelman Naisten uimahousut tuotteita. Zone3:n Activate Top:een hinta on 30 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Zone3 Activate Top

Hihatyypit
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje