`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Adventure Tri Shorts

  • Zone3 Adventure Tri Shorts
  • Zone3 Adventure Tri Shorts

Zone3 Adventure Tri Shorts

Tuotekuvaus Zone3 Adventure Tri Shorts

Osallistuessaan useisiin lasten triathlon -tapahtumiin viime vuosina Zone3 oli erittäin vaikuttunut siitä, kuinka moni alle 16-vuotiaat osallistuivat ja kuinka paljon työtä oli panostettu. Ei ole epäilystäkään siitä, että eräät erittäin nopeat triathletit tulevat seuraavien kymmenen vuoden aikana.

Lasten Adventure-valikoima kolmesta vaatetuksesta on suunniteltu nuorille urheilijoille 8-vuotiaasta ylöspäin. Tämä valikoima toivottavasti auttaa kannustamaan osallistumista monen tapahtuman tapahtumiin ja antamaan nuoremmille sukupolville pääsyn korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta edulliseen hintaan. Adventure Tri Shortsit on valmistettu Lycra-urheilukangasta, joka takaa hengittävyyden, mukavuuden ja suorituskyvyn.

Ominaisuudet:

Lasten erityinen Tri-tyyny: mitoitetaan erityisesti lapsille suunniteltua rotu-erityistä fleece-tyynyä. Se minimoi veden imeytymisen ja suojaa pyöräilyvaiheen aikana estämättä uintiasi tai juosta.

Silikoni UFO-jalkojen tarttimet: hyvin suosittu ja ainutlaatuinen piirre Tri-vaatteissamme. Nämä tarttujat on sijoitettu jokaisen pukun sisäpuolelle, jotta vältyttäisiin liikkeiden liikkumiselta ja estäisivät ärsytystä.

Litteä lukittu ommel: suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Vetoketju: ohut, mukava johto, joka sopii laajempaan vyötärökokoon.

Täydellinen nuorille urheilijoille, valikoima on kolmessa eri koossa; S (ikä 8 10), M (ikä 10 12) ja L (ikä 12 14).

Lasten erityiskoko

Lasten erityinen pehmuste

Korkean visin ompeleet


swiminn:stä, omasta uintiverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia Zone3 Adventure Tri Shorts tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös Zone3:n tuotteita, kuten Adventure Tri Shorts, kuten Lasten uimahousut kategoriasta uinti verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen uinti varusteisiin ja tsekkaa myös Zone3 Adventure Tri Shorts:n asiakasarviot.

Ominaisuudet Zone3 Adventure Tri Shorts

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje