`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Attack Revo

  • Zone3 Attack Revo
  • Zone3 Attack Revo

Zone3 Attack Revo

Tuotekuvaus Zone3 Attack Revo

Ominaisuudet:

Polarisoidut anti sumu linssit

100% UVA

UVB-suoja

Pehmeä silikoni tiivisteet mahdollisimman mukaviksi


Haluatko lisää uinti tuotteita Zone3:lta? swiminn:sta, omasta uintiverkkokaupastasi, löydät laajan valikoiman uintituotteita, kuten Zone3 Attack Revo. Tällä hetkellä Zone3 Attack Revo on saatavilla runsaasti varastossamme. Asiakkaidemme tarpeet ovat meille tärkeitä ja valitsemme aina kaikki uintivarusteet erittäin huolellisesti yksityiskohtia tarkastellen.

Ominaisuudet Zone3 Attack Revo

Sukupuoli
Ikä
Nenäsillaan tyyppi
Linssit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upeat suojalasit

-

Erittäin mukava käyttää. Silmäliitännät sopivat täydellisesti. Käytän niitä sekä ulkona että sisätiloissa. Parhaimmat suojalasit, jotka minulla on toistaiseksi.

Erinomaiset suojalasit

-

Erinomainen istuvuus ja tiiviste. Häikäisyn vähentäminen on huomattavaa. Anti-fog on valitettavasti loppumassa nopeasti, ja sitten ne sumuavat huonosti. Tämä on kuitenkin helppo korjata pyyhkimällä sisäpuoli pesuaineella ja huuhtelemalla sitten puhtaaksi.

Korkealaatuinen

-

Perfect Fit >> High Quality Polarized lasit Zone3 >> Anti-Fog >> UVA >> Kuten >> Erinomainen palvelu

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje