`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Lava

Zone3 Lava

  • Zone3 Lava
  • Zone3 Lava
  • Zone3 Lava

Zone3 Lava

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Zone3 Lava

Kun sitoudut pikaviestinnän etätapahtumiin ja sen ulkopuolelle, sinun on tiedettävä, että pakkauksesi toimittaja on yhtä sitoutunut kuin sinä olet. Näiden etäisyyksien aikana tunnet kaikki brändin tekemät puutteet, pikavalinnat ja kustannussäästöt.
Monipalkintoinen Lava-mallisto on ollut Zone3: n kestävyystavaroista sen perustamisesta lähtien vuonna 2013, ja olemme jatkaneet sen tutkimusta ja kehittämistä siitä lähtien. Nyt täysivaltainen miesten ja naisten puku- ja erottelukokoelma on hankkinut parhaat italialaiset ja ranskalaiset materiaalit veden hylkäämiseksi, aerodynamiikan optimoimiseksi ja mukavuuden lisäämiseksi.
Mukavuus on kuningas kestävyystapahtumien aikana. Lava-puku on hyötynyt merkittävistä parannuksista ylävartalon kankaaseen parantamaan hengittävyyttä, lämpötilan hallintaa ja liikkumisvapautta.
Tri-shortsit:
Aivan kuten Lava Tri Top, olemme yrittäneet tehdä näistä shortseista mahdollisimman mukavia ja suorituskykyisiä. 220 Magazine testasi ensin tämän kaksiosaisen sarjan ja antoi sille arvosanan 92% ja 'Toimittajan valinnan palkinnon' sanomalla, että shortsit olivat ´ 'huomattavasti hyviä satulassa ’. Materiaalit on valittu huolellisesti tarjoamaan paras tasapaino tuen ja mukavuuden välillä. Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat
kankaat:
Aistinvarainen: Erittäin sileä ja pehmeä kangas, joka tuntuu loistavalta ihoa vasten. Se tarjoaa ylimääräisen tuen ja puristuksen jaloille yhdessä täydellisen vettä hylkivän pinnoitteen kanssa. Kangas on erittäin hengittävä ja hikeä siirtävä, kun taas 360º venymä varmistaa täydellisen liikkumisvapauden.
Integroidut jalkapidikkeet: Ensiluokkainen italialainen muotoilu, jossa luonnolliset kultakuidut parantavat mukavuutta. Tämä laajennettu paneeli on kiinnitetty optimaaliseen istuvuus- ja vetokestävyyteen. Tarttujat pitävät jalat paikallaan pyörällä ja ajavat ilman ylimääräistä saumaa, joka näkyy useimmissa Tri-puvuissa. Tämä kangas on myös erittäin hengittävä, siirtää kosteutta ja on mukava vartalon vieressä, mikä mahdollistaa hyvän istuvuuden.
Avainominaisuudet:
Erittäin mukava vyötärönauha Lyhyisiin housuihin on lisätty 3,5 cm: n elastinen vyötärönauha, joka on erittäin mukava ja tukeva istuvuus.
Tasapainoinen puristus saadaan aikaan jalkojen läpi huolellisesti suunnitellun paneelimuodon ja Sensory-kankaan korkean denierin ansiosta. Tämä parantaa lihastukea ja auttaa lisäämään veren virtausta jaloista, vähentäen siten maitohapon määrää ja auttamalla parantamaan kestävyyttä ja kestävyyttä.
Upouusi 'Iron Performance' -tyyny, jonka on suunnitellut Cytech, yksi maailman johtavista tyynyjen valmistajista Italiassa. Todennäköisesti yksi tärkeimmistä tämän etäisyyden kilpailuista on mukavuus satulassa. Innovatiivinen reikälevylaminointi takaa erinomaisen hengittävyyden ja nopean kuivumisen. Suuren tiheyden omaava vaahto antaa enemmän pehmustetta ja suojaa pyöräilyssä, ja perina-alueen keskikanava on suunniteltu vastaamaan painepisteitä. Tyynyn korkea joustavuus maksimoi myös liikkumisvapauden uinnissa ja juoksemisessa.
Suunniteltu istumaan hiukan korkeammalle vyötärölle kuin normaali Tri Short -tyyppi, jotta varmistetaan selän peittävyys Aero-asennossa.
Ravintosisällön takatasku: Lisäksi uusi takana vetoketjullinen tasku, joka sopii erinomaisesti arvoesineisiin tai ravintoon, jotka tarvitsevat turvallisemman istuvuuden uinnin aikana ja jotka voidaan syödä matkalla kohti T1-tasoa.
Rakenne: Hyödyntämällä lämmönsiirtoa, litteillä ompeleilla ja suljettuilla ompeleilla täydellistä tasapainoa mukavuuden ja nopeuden välillä.
Lava Shorts ja Top ovat tehneet paljon tutkimusta ja kehitystä saadakseen heidät nykyiseen sijaintiinsa. Tämän matkan ajaminen ei ole helppoa, joten toivomme, että nämä shortsit auttavat sinua kaikissa vaiheissa. Saatavana myös täyspuvut, jos mieluummin erottaa.


Löydä etsimäsi Zone3 Lava verkkokaupastamme parhaalla hinnalla. Tseikkaa myös muut Miesten uimahousuttarjouksemme ja valitse itsellesi parhaat tuotteet. Tutustu uusimpiin Jammerit:n alennustuotteisiimme uskomattomin hinnoin! Kaikki tämä on suunniteltu sinua varten, jotta voit nauttia urheilusta ja jotta voit saada suosikkituotteesi aina edulliseen hintaan swiminn:sta.

Ominaisuudet Zone3 Lava

FINA-hyväksytty
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje