`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Neoprene Kneeskin

Zone3 Neoprene Kneeskin

Zone3 Neoprene Kneeskin

Zone3 Neoprene Kneeskin

Zone3 Neoprene Kneeskin

  • Zone3 Neoprene Kneeskin
  • Zone3 Neoprene Kneeskin
  • Zone3 Neoprene Kneeskin
  • Zone3 Neoprene Kneeskin
  • Zone3 Neoprene Kneeskin
  • Zone3 Neoprene Kneeskin

Zone3 Neoprene Kneeskin

Tuotekuvaus Zone3 Neoprene Kneeskin

Tämä neopreenipuku antaa miesten uima-iholle perustuen ylimääräistä lämpöä ja peittoa neopreenisäiliöiden yli. Valmistettu erittäin ohuesta neopreenistä, jotta koko vartalo peittyy ja lämpöä.

Tutustu nyt kaikkiin Puvut ja varusteet tuotteisiimme, jotka löydät swiminn:sta, kuten Zone3 Neoprene Kneeskin. Osta nyt Zone3 Neoprene Kneeskin ja säästä paljon puhdasta rahaa Lyhytlahkeiset tuotteista. Lisäksi, Zone3-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että uintiverkkokaupastamme voit löytää Zone3 Neoprene Kneeskin:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? swiminn:n Puvut ja varusteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Zone3 Neoprene Kneeskin

Sukupuoli
Ikä
Hihatyypit
Suositeltu taso
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun sijainti
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen puku

-

Erittäin hyvä lyhyt puku, mukava ja joustava, käytän sitä uima-altaalla ja merellä.

Tilaus on viivästynyt

-

Tuotteet - polvipuku ja nenäpidike - eivät ole saapuneet kuukauden sisällä. Muutama euro, jonka SwimInn oli halvempi kuin kilpailija, takaa nyt, että en voi käyttää tuotteita lainkaan. Ulkouima-altaan harjoitukset ovat jo päättyneet, joten voin käyttää polvipituista pukua vain ensi kesänä. Ja apinan vesikausi ei myöskään kestä pitkään, joten en voi käyttää sitä paljon substraattina. Tämä on viimeinen kerta, kun tilaan SwimInniltä. Haastavien käännösten hollanniksi olisi pitänyt minua kallistaa; Minun olisi pitänyt kiinnittää enemmän huomiota. Maksaa mieluummin muutama euro enemmän. Sain edelleen vastauksen valitukseeni englanniksi, ja nyt oletan - optimistisesti - että saan tilauksen oikeaan aikaan. Myös siksi, että pystyin näkemään kauniisti valokuva lähetetystä paketista. Lisäksi tilauksen tilasivu ei toimi tai vastaa hyvin hitaasti. Jos SwimInn haluaa keskittyä Hollannin markkinoihin, heidän on tarjottava varasto paljon lähempänä. Ja älä väitä, että artikkelit saapuvat viiden päivän kuluessa, mitä he usein eivät tee, jos voin uskoa muita arvosteluja.

Hyvä nepreno kesällä

-

Olen säännöllinen Nador avoimesta vedestä. Tähän asti olen uinut toisen neopreenin Zone3: sta, mutta se on kiinteä kesällä, se antaa minulle lämpöä. tämä on riittävän tarpeeksi kesällä olemaan kylmä (olen kylmä), ei hankaa, helppo laittaa ja ottaa pois.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje