`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec
  • Zone3 Piece Bikini Aztec

Zone3 Piece Bikini Aztec

Tuotekuvaus Zone3 Piece Bikini Aztec

Suunniteltu ennen kaikkea uimiseen, kahdella kappaleella on turvallinen rakenne, joka varmistaa, että se pysyy paikallaan ja tukee sitä, missä sitä tarvitaan. Muodikas leikkaus tuo uima-altaalle kosketuksen rannan tyyliin.

Huippuluokassa on nykyaikainen avoin selkärakenne, joka mahdollistaa täydellisen liikkumisvapauden ja yksittäiset sidotut hihnat takaavat mukavan ja tukevan istuvuuden. Se on suunniteltu siten, että se on tiukasti sovitettu, ja se auttaa edistämään virtaviivaista uintia.

Alushousut tarjoavat keskipitkän jalkakorkeuden optimaalisen peiton varmistamiseksi samalla kun säilytetään muodikas ulkonäkö. Tärkeintä on, että niissä on myös kiristysnauha, jolla varmistetaan, että ne säilyttävät asemansa myös nopeuslähtöisten sukellusten tai rumpukierrosten jälkeen.

Kokoelma on valmistettu Zone3: n XFINITY-kankaasta, joka on 100% klooripitoinen ja valmistettu yksinomaan Italiassa. Tällä kankaalla on fantastinen muotoilua, hengittävä, nopeasti kuivuva ja UV-suojaava (UV 50+). Kangas takaa suuren kestävyyden ja peiton. Ihanteellinen tavallisiin uintiistuntoihin tai rannikkovaatteisiin.

Kaksi kappaletta on valmistettu flatlock-ompelemalla kestävyydestä ja mukavuudesta ihon vieressä. Edessä on myös pehmeä kaksinkertainen vuorattu etupaneeli, joka takaa kattavuuden ja tuen.

Ominaisuudet:

Lihavoitu Aztec inspiroi natiivi design-tulosta.

Erityinen "uida sopii" suunniteltu tuntemaan olonsa turvalliseksi ja pysymään paikallaan.

Kaksinkertainen vuorattu sisäinen rintatuki.

Keskikorkeusjalan leikkaus peittoon.


Tilaa nyt oma Zone3 Piece Bikini Aztec:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Zone3 Piece Bikini Aztec:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Zone3 Piece Bikini Aztec:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 32.99 $. Suuresta Bikinit ja tankinit tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Zone3 Piece Bikini Aztec

Uimapuvut
Bikinit
Rintamerkki tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje