`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

  • Zone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin
  • Zone3 Swimskin

Zone3 Swimskin

Tuotekuvaus Zone3 Swimskin

Zone3 Swim Skins olivat jatkoon Lava Magazine TELINEVALITSIMEN VUODEN ominaisuus vuonna 2014. puvut on kehitetty vuoksi useita pyyntöjä Ironman urheilijoita, jotka etsivät että ylimääräinen ydin tukea ja vähentää vetämällä aikana ei märkäpuku ui. Kuluneet tykkää Tyler Butterfield (kaksi kertaa Olympian ja viides Kona 2015), jotka etsivät nopeampaa ja energiatehokkaampien uida.

Puku on suunniteltu mennä yli alkuun oman rodun tasaisesti niin tarjoaa hyvä runko kattavuus. Sovitus on suunniteltu nopeus ja kaikki saumat liimataan ja pään sidottu mukavuutta ja maksimoida vetovastus. Myös vetoketju takaisin johto liitetty jotta sopii helposti poistettua.

Kun kahden vuoden aikana kehittääkseen, uida iho tarjoaa parasta suorituskykyä. Testasimme useita korkeimman suorituskyvyn kankaat saatavilla, ennen kuin päätetään X2R joka on vallankumouksellinen kudottua kangasta edessä ja takana paneelit ja energia D jaloille. X2R on yksi kevyin ja nopein kankaita saatavilla ja erittäin hydrofobisia vain 5% vettä imeytymistä. Kangas jalat takaa erinomaisen pakkauksen ja veden kanavointia.

Ominaisuudet:

Käytetään ja rakastama Pro.

Bonded saumat ja high tech nano päällystetty kangas.

Suunniteltu äärimmäisen vetovastus veden läpi.


Tutustu nyt kaikkiin Naisten uimahousut tuotteisiimme, jotka löydät swiminn:sta, kuten Zone3 Swimskin. Osta nyt Zone3 Swimskin ja säästä paljon puhdasta rahaa Puvut tuotteista. Lisäksi, Zone3-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että uintiverkkokaupastamme voit löytää Zone3 Swimskin:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? swiminn:n Naisten uimahousut tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje