`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

Tuotekuvaus Zone3 Trisuit

Lasten Adventure-valikoima kolmesta vaatteet on tarkoitettu nuorille urheilijoille 8-vuotiaasta ylöspäin. Zone3 toivoa auttavan monia nuoria triatereita triatlon-uraansa alkuvuosina; rohkaista osallistumista monisub-tapahtumiin ja antaa nuorelle sukupolvelle pääsyn korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta edulliseen hintaan. Zone3 on aina ollut lähellä urheilun ruohonjuuritason toimintaa ja tukemassa sitä edelleen, lahjoittaa 10 prosenttia lasten myynnistä nuorten triathlon-säätiöihin, mikä auttaa rohkaisemaan enemmän lapsia tulemaan aktiiviseksi triatlonien kautta.

AVAINOMINAISUUDET:

Lasten valikoima on tehty samalla Lycra-urheilukankaalla kuin aikuiset. Aktivoi valikoima hengittävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä. Puhelimessa on rohkea, värikäs tuloste, joka on sivuilla varmistaaksesi, että erottuisit kentältä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Lasten erityinen Tri-alusta: Suunniteltu erityisesti lapsille suunniteltuihin rotupeilisiin fleece-tyynyihin. Se minimoi veden imeytymisen ja suojaa pyöräilyvaiheen aikana estämättä uintia tai juoksua.

Elastinen tekniikka ja putket, jotka antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaula-aukkojen ympärillä.

Helppokäyttöinen etuvetoketju: Tämä lapsiystävällinen vetoketju mahdollistaa ylimääräisen ilmanvaihdon syklin tai juoksun aikana.

Kirkkaat painetut kuviohjelmat hieman hauskempaa ja parempaa näkyvyyttä.

Takatasku, joka on sijoitettu takana ravintoon, varaosiin tai arvoesineisiin.

Silikoni UFO-haarukka - erittäin suosittu ja ainutlaatuinen piirre Tri-vaatteissamme. Nämä tarttujat on sijoitettu jokaisen pukun sisäpuolelle, jotta vältyttäisiin liikkeiden liikkumiselta ja estäisivät ärsytystä.

Litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Zip-suojaus: Sisäinen putki ja sisäinen laastari, joka auttaa minimoimaan zip-tyyppisen epämukavuuden.


Haluaisitko hankkia itsellesi suositun Zone3 Trisuit:n? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Puvut kokoelmasta, uinti kaupasta löydät suuren valikoiman eri malleja ja värejä aina parhaalla hinnalla. swiminn:stä löydät parhaat uinti tuotteet, jotka vastaavat tarpeitasi. Vai etsitkö lahjaa ystävälle? Älä missaa Lasten uimahousut:n upeita tarjouksia.

Ominaisuudet Zone3 Trisuit

Sukupuoli
Hihatyypit
Tuotetyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen trifunction

-

Erittäin hyvä trifunktio. Tuote on laadukasta, leikkaus on täydellinen, elävästi poikani, joka voi testata sen todellisessa kunnossa.

Hyvä trifunktio

-

Laadukas tuote, leikkaus on hyvin suhteutettu. Vahvasti, että poikani voi testata sitä todellisissa olosuhteissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje