`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

Tuotekuvaus Zone3 Trisuit

Lasten Adventure-valikoima kolmesta vaatteet on tarkoitettu nuorille urheilijoille 8-vuotiaasta ylöspäin. Zone3 toivoa auttavan monia nuoria triatereita triatlon-uraansa alkuvuosina; rohkaista osallistumista monisub-tapahtumiin ja antaa nuorelle sukupolvelle pääsyn korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta edulliseen hintaan. Zone3 on aina ollut lähellä urheilun ruohonjuuritason toimintaa ja tukemassa sitä edelleen, lahjoittaa 10 prosenttia lasten myynnistä nuorten triathlon-säätiöihin, mikä auttaa rohkaisemaan enemmän lapsia tulemaan aktiiviseksi triatlonien kautta.

AVAINOMINAISUUDET:

Lasten valikoima on tehty samalla Lycra-urheilukankaalla kuin aikuiset. Aktivoi valikoima hengittävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä. Puhelimessa on rohkea, värikäs tuloste, joka on sivuilla varmistaaksesi, että erottuisit kentältä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Lasten erityinen Tri-alusta: Suunniteltu erityisesti lapsille suunniteltuihin rotupeilisiin fleece-tyynyihin. Se minimoi veden imeytymisen ja suojaa pyöräilyvaiheen aikana estämättä uintia tai juoksua.

Elastinen tekniikka ja putket, jotka antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaula-aukkojen ympärillä.

Helppokäyttöinen etuvetoketju: Tämä lapsiystävällinen vetoketju mahdollistaa ylimääräisen ilmanvaihdon syklin tai juoksun aikana.

Kirkkaat painetut kuviohjelmat hieman hauskempaa ja parempaa näkyvyyttä.

Takatasku, joka on sijoitettu takana ravintoon, varaosiin tai arvoesineisiin.

Silikoni UFO-haarukka - erittäin suosittu ja ainutlaatuinen piirre Tri-vaatteissamme. Nämä tarttujat on sijoitettu jokaisen pukun sisäpuolelle, jotta vältyttäisiin liikkeiden liikkumiselta ja estäisivät ärsytystä.

Litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Zip-suojaus: Sisäinen putki ja sisäinen laastari, joka auttaa minimoimaan zip-tyyppisen epämukavuuden.


Tilaa Zone3:n tuotteet, kuten Trisuit, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu swiminn:aan, omaan uinti verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Zone3 Trisuit jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Zone3 Trisuit

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen trifunction

-

Erittäin hyvä trifunktio. Tuote on laadukasta, leikkaus on täydellinen, elävästi poikani, joka voi testata sen todellisessa kunnossa.

Hyvä trifunktio

-

Laadukas tuote, leikkaus on hyvin suhteutettu. Vahvasti, että poikani voi testata sitä todellisissa olosuhteissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje