`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit
  • Zone3 Trisuit

Zone3 Trisuit

Tuotekuvaus Zone3 Trisuit

Lasten Adventure-valikoima kolmesta vaatteet on tarkoitettu nuorille urheilijoille 8-vuotiaasta ylöspäin. Zone3 toivoa auttavan monia nuoria triatereita triatlon-uraansa alkuvuosina; rohkaista osallistumista monisub-tapahtumiin ja antaa nuorelle sukupolvelle pääsyn korkealaatuiseen tuotteeseen, mutta edulliseen hintaan. Zone3 on aina ollut lähellä urheilun ruohonjuuritason toimintaa ja tukemassa sitä edelleen, lahjoittaa 10 prosenttia lasten myynnistä nuorten triathlon-säätiöihin, mikä auttaa rohkaisemaan enemmän lapsia tulemaan aktiiviseksi triatlonien kautta.

AVAINOMINAISUUDET:

Lasten valikoima on tehty samalla Lycra-urheilukankaalla kuin aikuiset. Aktivoi valikoima hengittävyyttä, mukavuutta ja suorituskykyä. Puhelimessa on rohkea, värikäs tuloste, joka on sivuilla varmistaaksesi, että erottuisit kentältä.

Tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

Lasten erityinen Tri-alusta: Suunniteltu erityisesti lapsille suunniteltuihin rotupeilisiin fleece-tyynyihin. Se minimoi veden imeytymisen ja suojaa pyöräilyvaiheen aikana estämättä uintia tai juoksua.

Elastinen tekniikka ja putket, jotka antavat miellyttävän istuvuuden ilman epämukavuutta käsivarsien ja kaula-aukkojen ympärillä.

Helppokäyttöinen etuvetoketju: Tämä lapsiystävällinen vetoketju mahdollistaa ylimääräisen ilmanvaihdon syklin tai juoksun aikana.

Kirkkaat painetut kuviohjelmat hieman hauskempaa ja parempaa näkyvyyttä.

Takatasku, joka on sijoitettu takana ravintoon, varaosiin tai arvoesineisiin.

Silikoni UFO-haarukka - erittäin suosittu ja ainutlaatuinen piirre Tri-vaatteissamme. Nämä tarttujat on sijoitettu jokaisen pukun sisäpuolelle, jotta vältyttäisiin liikkeiden liikkumiselta ja estäisivät ärsytystä.

Litteä lukittu ommel - Suunniteltu maksimaaliseen lujuuteen ja minimaaliseen epämukavuuteen ihoa vasten.

Zip-suojaus: Sisäinen putki ja sisäinen laastari, joka auttaa minimoimaan zip-tyyppisen epämukavuuden.


Ostamalla Zone3 Trisuit:n, voit olla varma uintivarusteidesi laadusta. Lisäksi, swiminn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi uintikaupaksesi ja keskity Zone3-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. uinti asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Lasten uimahousutvarusteet edullisesti.

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Tekniset tiedot

Klikkaa seuraavaa linkkiä lisätietoja varten:

Manuaali

Ominaisuudet Zone3 Trisuit

Sukupuoli
Vaatteen tyyppi
Hihatyypit
Suositeltava käyttötarkoitus
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen trifunction

-

Erittäin hyvä trifunktio. Tuote on laadukasta, leikkaus on täydellinen, elävästi poikani, joka voi testata sen todellisessa kunnossa.

Hyvä trifunktio

-

Laadukas tuote, leikkaus on hyvin suhteutettu. Vahvasti, että poikani voi testata sitä todellisissa olosuhteissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje