`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Zone3

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish
 • Zone3 Vanquish

Zone3 Vanquish

Tuotekuvaus Zone3 Vanquish

Vanquishin uskomattomaan sukutauluun perustuen uusin malli on meidän koskaan tekemäsi, keskivertoisin ja nopein märkäpuku. Kun suunnittelimme sitä, halusimme luoda puvun, joka oli markkinoiden joustavin olkapäiden, käsivarsien, ylemmän selkänojan ja lattien välillä, samalla kun yhdistimme maksimaalisen kelluvuuden nelikulmien, lonkkojen ja liuskojen kautta. Huippuvalmentajien ja eliittiurheilijoiden vastaus, joka on käyttänyt märkäpukua, on ollut ylivoimainen monien kanssa, jotka ovat yhtä mieltä siitä, että Vanquish ottaa suorituskykyä ja mukavuutta uusille tasoille; äärimmäisen joustava ja optimaalinen kelluvuus. Triathlete-lehden “BEST IN CLASS” -palkinnon voittaja vuonna 2016 sekä Triathlon Plus -lehden ”Gold Award” -lehti, joka kuvaa sitä ”niin lähellä t täydellisyyttä kuin kostealla.”

Avainominaisuudet:

1. Uusi, erittäin ohut laserleikkaus-kaula-paneeli: Mukavuus on entisestään mahdollista innovatiivisella uudella 1mm: n muotoisella kauluksella, joka on niin pehmeä ja kevyt, että kyseenalaistetaan, onko sinulla vielä märkäpuku! Se mahdollistaa tiukemman istuvuuden kehoon tuntematta epämukavuutta kaulassa. Heti, kun kokeilet tätä ainutlaatuista muotoilua, et ehkä koskaan halua käyttää muuta märkäpukua.

2. Yksiosainen olkapää: Erittäin ohut yksiosainen olkapää paneeli ulottuu rintakehän keskeltä selän keskelle ja käsivarsi. Tämä mahdollistaa paremman rintakehän laajenemisen, mahdollistaa suuremman kyynärpään asennon vedessä ja mahdollistaa rajoittamattoman liikkeen aivohalvauksen läpi.

Suurimman joustavuuden varmistaminen tarkoittaa sitä, että voit lisätä etäisyyttä aivohalvauksessa, säästää energiaa ja minimoida olkapäävammojen riski. Tämä paneeli on vain 1,5 mm: n paksuinen ja valmistettu Yamamoton premium-40 SCS: stä, joka on yksi kevyimmistä ja korkeimmista saatavilla olevista materiaaleista.

3. Sensory Catch Panel: Aeroforce-kangasta käytetään käsivarsien päällä, jotta saadaan parempi tunne ja saalis vedessä. Perinteisen kumikangan sijaan Vanquish käyttää kaksikerroksista korkealaatuista, vettä hylkivää Lycra-pohjaista kangasta. Tämä alentaa ensin käsivarren väsymystä, koska aivohalvauksen aikana ei ole yhtä paljon kelluvuutta, mutta myös uimari voi parantaa tehokkuuttaan vedessä. Pukuun ei pääse vettä, mutta tunnet kyynärvarren paneelissa olevan veden viileyden, joka auttaa kättäsi ja kyynärvarrettasi kohdistamaan aivohalvauksen aikana, jotta voisit lisätä käyttövoimaa ja myös luonnollisemman uinnin. Ref # 3

4. Tasapainoinen kelluvuus: Super vauhdikas Yamamoto Aerodome neopreeni kulkee ytimen läpi ja toimii rullakiskona, joka auttaa edistämään olennaisen vartalon pyörimistä jokaisen aivohalvauksen välillä. Aerodome-neopreenissa on ilmakuplia, jotka on jäänyt kankaan kerrosten väliin ja jotka tuottavat jopa 30% enemmän kelluvuutta kuin tavanomainen neopreeni.

Tämä yhdistetään kahteen muuhun materiaaliin ytimen läpi, joista jokaisen paksuus on 5 mm ja joka on suurin sallittu ITU- ja FINA-sääntöjen mukaisesti. Nämä paneelit ovat:

NBR: n rakennuspuolen paneelit on suunniteltu toimimaan yhdessä etujalkojen kanssa. NBR on super-kelluva materiaali, jota käytetään yleisesti pelastusliiveissä. Tämä materiaali on kerrostettu kahden neopreenikerroksen väliin, jotta varmistetaan maksimaalinen nosto vedessä. Viite # 5

39 kenno SCS neopreeni, jota käytetään glutes, jälleen 5 mm paksuudella. Viite # 6

5. Innovatiivinen silkki Sovita kehon ja jalkojen sisäpuolinen vuori, jotta puku tuntuu äärimmäisen mukavan ihon viereen ja helpottaa myös puvun asettamista kuin koskaan ennen.

6. Aqua dynaaminen 'SCS' Nano-päällyste, joka on levitetty neopreenille, mikä tarkoittaa, että veden läpi ei juurikaan vedä.

7. Meidän tavaramerkki Pro Speed CuffsTM käsivarsilla ja jaloilla nopeaan poistoon uinnin jälkeen varmistamaan nopeimmat siirtymät, mikä säästää elintärkeää aikaa millä tahansa kurssilla.

8. Alaspäin suuntautuva YKK-vetoketju, joka tekee puvusta helposti asennettavaksi ja nostettavaksi, mutta myös ylhäältä purkautuvan vetoketjun avulla.

Yhdistämällä tunnustetut punaiset hihansuut ja tyylikäs grafiitin neopreeni käsivarsilla ja kulta- ja ase-sävyillä yksinoikeudella.


Zone3 Vanquish:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt swiminn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Zone3 Vanquish:lla on Zone3:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Puvut kategorian Puvut ja varusteet tuotteilla.

Ominaisuudet Zone3 Vanquish

Ikä
Sukupuoli
Hihatyypit
FINA-hyväksytty
Suositeltu taso
Vetoketjun sijainti
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje