`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

ARENA

ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

 • ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back
 • ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back
 • ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back
 • ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

Power CARBON-PRO

Power Carbon Pro, den första tävlingsdräkt integrera ett kol bur för att leverera intelligenta muskel kompression, kombinerat med oöverträffad passform.

Komprimering i en tävling kostym är förknippad med ökat stöd, effektivitet och makt, men hög kompression kan ha en begränsande effekt på rörelse. Den simmare i rörelse är också en dynamisk form med komplexa krav för stöd och kompression. Hur kan du få mer av fördelarna med kompression, utan dess nackdelar? Klämma simmaren hårdare kommer inte att hjälpa!

För att leverera ett genombrott lösning till kompressions utmaning har arena införlivas kolfiber i väven av Power Carbon Pro tyg.

Känd för sina unika strukturella och mekaniska egenskaper, låser kolfiber ner när och var en kritisk sträcka nivån uppnås, samtidigt som kostymen elasticitet?. Detta ger en upprampning i kompression på dessa specifika overextended zoner, ökat stöd och kontroll var och när de behövs utan att förringa den simmare? S rörlighet.

Treskiktade Fördelar:

Konkurrens baddräkter har traditionellt kompromissat mellan komprimering (för att uppnå optimal muskelkraft) och optimal passform och komfort (för rörelsefrihet). En åtsittande plagg ger ökad muskelkompression men förlorar rörelsefrihet, med det omvända är sant för ett löst sittande plagg.

Nu, med Arena Carbon-Pro, är denna typ av kompromiss ett minne blott. Carbon-Pro erbjuder både maximal muskel kompression och total rörelsefrihet, tack vare de unika egenskaperna hos sin kolbaserade material.

Inte bara det, fördelarna sparka in från det ögonblick du drar på dräkten, och sist tills du trycker på väggen i slutet av loppet.

Innan Race

Mekanisk beständighet och hållbarhet? tåla mer hantering och stretch med mindre risk för sönder eller ytskador då sätta den på

På Blocks

Mekanisk beständighet och hållbarhet? uthärdar sträcka samtidigt som den är bekväm mot huden

Intelligent komprimering? maximalt stöd och kontroll under Crouch och dyka

I Vatten

Intelligent komprimering? kol tråd? låser ner? på över-förlängd zoner, ökat stöd och kontroll var och när det? ar behövs

Ström retur? strategisk placering och konstruktion av elastiska tejpen ger extra kraft på sparkar och svängar.

Power Carbon-Pro: Ingen kompromiss

Intelligent komprimering: Stiff, starka kolfibrer i kombination med hög stretch elastomer garn i en vävd konstruktion skapar en lock-out? effekt. Dessa fibrer låsa när en kritisk sträcka nivån uppnås, ungefär som en bil? S säkerhetsbältet är låst när fordonet upplever en hög effekt. Med en baddräkt, låset ned av kolfibrer maximerar kompression på över-förlängd zoner, ökat stöd och kontroll, där det? S behövs och när det? Ar behövs. Samtidigt förblir stretch bekväm utan att kompromissa med simmare? S rörlighet.

Ström Return: Strategisk placering av elastisk tejpen på insidan av benen och sätesmusklerna ger extra kraft genom en fjäder tillbaka? åtgärder på varje dyk, sparka, och tur. Bandet sträckor som du trycker upp och hjälper till att ge ett bättre glid när du börjar varje varv, bevara sin optimal passform och rörelsefrihet i hela. Banden med hjälpa din pre-race stretching och uppvärmning, så att du kan behålla din energi när du mest behöver det? i loppet.

Förbättrad ytintegritet: Carbon-Pro s högpresterande väv (190g/sqm) förstärkt med kolfiber ger den ultimata styrka-vikt-förhållande för kombinerad fart och kraft. Den överlägsna styrka detta tyg leder till en starkare kostym, med mindre risk för sönder eller skada som kan bli följden av extrem stretching samtidigt sätta dräkten på. Bevarande av integriteten i baddräkt? Yta i sin tur maximerar friktionsminskning och optimerar vattenavvisande.

Varför Carbon?

Ingen annan faktor är viktigare i livet än kol. I den mänskliga kroppen det rankas näst efter syre, som utgör nästan en femtedel av massan. Det är också en av de mest förekommande i universum, och finns i solen, stjärnor, kometer och atmosfärer av de flesta planeter.

I sin organiska form är kol ett viktigt inslag i makeup av ett stort antal föreningar, från DNA till trädstammar, och från ögats lins till giftet från en spindel.

Tack vare sin förmåga att binda till sig själv och de flesta andra icke-metalliska element, är det den mest mångsidiga av alla ämnen som människan känner till. Det är denna förmåga som har tjänat kol påståendet att vara byggstenen i livet.

The Power of Carbon Trådar

Kolfiber består av mycket tunna trådar av kol? ännu tunnare än människohår? som kan tvinnas ihop som garn, och sedan vävs till tyg. Det? Är fem gånger starkare än stål och dubbelt så styv, väger ändå ungefär två tredjedelar mindre.

Nu, för första gången, kolfiber har tillämpats på framställningen av konkurrens baddräkter. I samarbete med Kinetech Labs har Arena utvecklat en unik, mycket väl fungerande och kraftfull tyg genom att väva elastomertrådar över en speciell kol rutnät. Den inneboende styrkan och styvheten hos de kol-trådar tjänar som en skyddande bana som reglerar sträckning genom förstyvande tyget när en kritisk spänningsnivå nås, vilket förhindrar ojämn stress skada. Konsekvenserna av denna fastighet för stöd och kontroll av den mänskliga kroppen i högpresterande värld av tävlingssimning är inget annat än spännande, och i sport? S regelverk som lämnar lite utrymme för rörelse, skulle det inte vara på sin plats att kalla det revolutionerande.

COMPOSICIN

yttertyg: 52% Nylon / 47% Elastan / 1% Kol - Insida: 65% Nylon 34% Elastan 1% Carbon

Inte kompatibel med EE.UU konkurrensregler


Du behöver inte vänta längre! Köp ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back med de bästa fraktförhållandena och till bästa pris. Dessutom kan du på swiminn hitta andra Tävlingssimkläderprodukter inom Dam badkläder som kan komplettera din beställning. Köp ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back och få beställningen levererad så snart som möjligt. Ta en titt på erbjudanden och kampanjpriser hos oss på Tävlingssimkläder.

Funktioner ARENA Powerskin Carbon Pro Mk2 Open Back

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI