`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Crazyfly

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016
 • Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Produktbeskrivning Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016

Tjugo sexton CrazyFly sculp är en mångsidig runt artist, som lämpar sig för ett brett spektrum av ryttare och stilar. Det ger konsekvens i alla ridning discipliner och erbjuder otroligt vindområde.

Med en ny utformad forma sculp levererar mer hangtime och kraft, samtidigt fast vid sina kärnvärden. De Flat Delta former gör det otroligt jämn, stabil och förutsägbar i luften, med progressiv kraftutveckling. Precis vändning och enkel kontroll gör det en extremt användarvänligt drake att flyga.

Skjut det svårare och sculp kommer att leverera. Entydiga kiteloops och floaty ökar gör den idealisk för ryttare fortskrider i freestyle. Ryttare lära sig nya tricks kommer också att uppskatta sculp är lätt nystart.

Den sculp fungerar bäst med CrazyFly Sick bar. Den första och enda bar på marknaden gjort 100% i Europa under CrazyFly fabriken.

Byggandet av tjugo sexton sculp har helt förändrats. Kapellet görs nu från Double Ripstop för ökad styvhet och långvarig hållbarhet. Övergångarna mellan tunga Dacron bas och trädkronorna är i runda former, snarare än skarpa vinklar och raka linjer, för att sprida spänningen jämnare. Vikt har minskats med 10% trots att kite är starkare. Allt toppat med anpassade, ljus, neonfärger uteslutande utvecklats och gjorts för CrazyFly.

2016 sculp En värld, en drake.

raptor

Efter 10 år av framgång och varje år förbättringar, på sitt 10-årsjubileum Raptor fick en komplett makeover.

Medan Raptor fortfarande en freeride freestyle högpresterande ombord för medel till avancerad ryttare nivå, kommer det att ge aldrig tidigare upplevt rida känslor. Tack vare en helt ny flerkanals botten form och V tips har Raptor den perfekta balansen mellan hastighet och grepp. Den nya steg Cap däck teknik tillåter tunnare skenor för ultimata kant och fantastiska vindsidan.

Helt ny konstruktion upplägget kombinerar flera axiella glasfiber och helt nya X kol. Denna konstruktion är lite mjukare än de tidigare Raptor styrelser, vilket gör det mer bekvämt. X kol ger gott om pop att dra bort trick. Helt nya Lys upp sidoväggar är starkare och lättare än någonsin med en attraktiv färgskiftande utseende.


Välkommen till vårt Crazyfly Sculp Raptor Pack 2016 specialerbjudande. På swiminn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras simningutrustning, men också expertinformation på simningprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som .

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI