`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Elite

Elite Elite Tri Box Triathlon

 • Elite Elite Tri Box Triathlon
 • Elite Elite Tri Box Triathlon
 • Elite Elite Tri Box Triathlon

Elite Elite Tri Box Triathlon

Produktbeskrivning Elite Elite Tri Box Triathlon

Elite Tri Box Triathlon-ryggsäcken är utformad för att helt täcka behoven hos den avancerade idrottsman, eftersom den erbjuder fyra sätt att använda och när du vill lagra den, har du också fördelen att den är hopfällbar och lätt komprimerbar .

Denna Elite-låda låter dig bära den i STANDARD MODE , den vanligaste för idrottare med låg aktivitet i tävlingen eftersom den ger en öppning i toppskyddet där du hittar ett brett och uppdelat fack för cykelväskan och racerväskan. Förläng det för att ha allt till hands.

I PRO-LÄGET för denna ryggsäck för professionella idrottare kan du placera skorna på cykeln och lämna racing skorna framför lådan. LITE MODE ger dig en snabb övergång i små utrymmen eftersom du kan ta bort toppskyddet och placera det nedan med vilket du sparar volym i området.

Slutligen är PRO LITE-läget perfekt för avancerade idrottare med mycket lite utrymme där du bara kan fälla ut en av skosäckarna och ta bort hälften av påsen för att placera den nedan, vilket kraftigt minskar volymen.

Denna triathlonryggsäck inkluderar en handduk för en bekväm övergång och en inre väska för att separera våta kläder av de torra kläderna.

Tri Box kan användas i 4 olika sätt, baserat på idrottare specifika krav eller egenskaperna hos övergångszonen (som skall användas i enlighet med tävlingens regler):

Funktioner:

STANDARD "Inställning:

idealisk för triatleter som inte tar del i många evenemang men fortfarande föredrar att bevara organiztion av deras redskap. Bara öppna övre locket genom rotation, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar) och häng dem framför Tri Box av sina kardborrband och alla redskap kommer att prydligt organiserade

PRO "Inställning:

idealisk för professionella triatleter som måste så snabbt som möjligt förbereda övergången zon. Bara öppna övre locket genom rotation, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar), ta bort T1 väska, hänga cykelskor på cykeln, sätter den tomma T1 sko väska och hänga T2 sko bär racing påse framför tri Box

LITE "setup:

mycket användbart när övergångsområdet är trånga. Bara ta bort det övre ögonlocket och placera den på botten, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar) och placera dem framför Tri Box, packa upp 4 sidokedjor halvvägs och vika sina sidor genom att placera sina kanter på locket tidigare placeras på botten. Detta halverar väskans volym men fortfarande tillåter alla redskap att anordnas i ett snyggt och effektivt sätt

LITE PRO "Setup:

utformad för avancerade triatleter som inte kan hitta tillräckligt med utrymme i övergångsområdet. Bara ta bort det övre ögonlocket och placera den på botten, ta bort 2 påsar (cykling och racing påsar), ta bort T1 väska, hänga cykelskor på cykeln, sätter den tomma T1 sko väska och hänga T2 racing påsen framför av Tri Box. Sedan är det bara packa sidokedjor 4 halvvägs och vika sina sidor genom att placera sina kanter på locket tidigare placeras på botten. Detta skapar mindre skräp men ändå effektivt organiserar redskap för snabb användning

Lätt att transportera:

Tri Box kan transporteras som en ryggsäck till övergångszonen (på eller av cykeln) samtidigt som snyggt organiztion av innehållet. Aviod den förvirring som alltför ofta händer i övergången.

Fullt hopfällbar:

när den inte används, Tri Box kan helt vikas genom att packa blixtlåsen till fullo, för att minska den största delen till 1/3 jämfört med när den är i bruk, vilket är praktiskt när du reser, hemma eller i omklädningsrummet . Inuti fack Optimization: två interna separatorer organisera material och separat våt från

Sko väska:

Tri Box innehåller två robusta och praktiska väskor som vika upp som en och ordna skor på ett enkelt, praktiskt och intuitivt sätt att minska övergångstider. Den innehåller också en handduk, fäst vid påsen genom en kardborreband, för att torka fötterna under transitionis vid behov.

Gear Bag:

Tri Box innehåller en snabbt vikbar växel väska som lagrar din vått eller torrt redskap.


Upptäck alla Väskorprodukterna du kan hitta på swiminn som Elite Elite Tri Box Triathlon. Köp Elite Elite Tri Box Triathlon nu och spara en massa pengar på Ryggsäckarprodukter. Dessutom, tack vare den höga kvaliten som Elite erbjuder kommer det att vara det perfekta köpet. Vet du redan att du kan hitta Elite Elite Tri Box Triathlon och andra sporter i vår simningbutik? Tack vare swiminn, kan du nu hitta ett brett utbud av Väskorvaror, perfekta för vilka sporter som helst.

Funktioner Elite Elite Tri Box Triathlon

Kön
Ålder
Kapacitet
Rekommenderad Användning
Färg

Kundrecensioner och frågor (3)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension och tjäna CoiNNs

(endast för befintliga kunder)

Kan inte vänta med att använda den här produkten

-

Fantastisk kvalitet & funktionell levererad i tid precis före mitt lopp :)

Elite tri box

-

Toppprodukt. Praktiskt och välgjord. Levereras snabbt och pålitligt. Lycklig igen

Excellent!

-

Bra produktkvalitet. Funktionell.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: din recension kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Din fråga kommer att besvaras via e-post, så se till att din e-postadress är korrekt.

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga