`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Fitbit

Fitbit Aria Scale

Fitbit Aria Scale

Fitbit Aria Scale

Fitbit Aria Scale

 • Fitbit Aria Scale
 • Fitbit Aria Scale
 • Fitbit Aria Scale
 • Fitbit Aria Scale
 • Fitbit Aria Scale

Fitbit Aria Scale

Produktbeskrivning Fitbit Aria Scale

Funktioner:

Vikt + Mer:

Track vikt, body mass index (BMI), muskelmassa och kroppsfett procent

Flera användare:

Erkänner upp till åtta användare och håller individuella resultat privat

Diagram + Grafer:

Visar vikt statistik och framstegs trender i lättläst diagram och grafer

Tracker kompatibel:

Fungerar med FitBit trackers och Fitbit appen så att du kan sätta upp mål och använda kalori Coaching för att uppnå dem

Trådlös synkronisering:

Synkroniseringsstatistiken trådlöst & automatiskt med hjälp ditt hem Wi-Fi-nätverk

Tunn design:

Byggd med en polerad glasytan, passar för alla hem

Statistik som betyder. Resultat den sista:

Gör dig redo för framgång allt i ett steg med Aria? En Wi Fi Smart Scale som använder avancerad teknik för att spåra vikt, muskelmassa, kroppsfett% och BMI, så att du kan se siffrorna du behöver för att ta kontroll över din kondition och få resultat den sista.

Se dina trender. Ta kontroll:

Kortsiktiga fluktuationer i vikt inte ge don? Dig en realistisk bild av din hälsa och kondition? It? S långsiktiga trender som är viktiga. Det? Är därför Aria synkroniseras med din Fitbit instrumentpanelen för att visa diagram och grafer över dina framsteg, så att du kan se helheten och stanna på rätt spår.

Synkronisera allt. Håll dig på rätt spår:

Aria synkroniseras automatiskt och trådlöst till din Fitbit instrumentbrädan med hjälp ditt hem Wi Fi-nätverk, så att du kan komma åt dina framsteg 24/7 utan att behöva komma ihåg eller spela in ett annat nummer.

En skala utformad att delas:

När du kliver på vågen, erkänner Aria vem du är, visar dina data, och skickar din vikt statistik direkt till din Fitbit konto? Hålla dina resultat privat. Plus erkänner det upp till åtta enskilda användare, så du kan bjuda hela familjen.

Bättre information. Bättre utformning:

Framsteg har aldrig sett så bra som det gör på denna högkvalitativa skala. Designad med en elegant, polerat glasytan, är Aria ett allvarligt skarp skala utformad för att se bra ut i alla hem.

App + Dashboard:

Spåra All Day Aktivitet: Se statistik som steg, golv klättrade, aktiva minuter, kaloriförbrukning och mer när du använder appen med en Fitbit tracker.

Log Mat: Logga kalorier snabbt med hjälp av streckkodsläsaren, snabb kalori estimator och måltids genvägar. Eller sök vår databas över trovärdiga föda. Se kompatibla enheter.

Prata med vänner: Bjud in vänner och familj att dela statistik, skicka jubel och glåpord, och konkurrera på leaderboarden.

Se Progress: Visa framsteg och analysera dina trender med lättlästa tabeller och diagram.

MobileRun: MobileRun spår statistik som takt, tid, distans och splittringar under körningar, promenader och vandringar, och använder GPS från din telefon för att kartlägga dina rutter. Se kompatibla enheter.

Record Sleep: Spåra din sömn trender med en Fitbit tracker, och ange ett tyst larm och visa sömn diagram på appen. Jämför produkter.

Sätt mål: Stanna fokuserad genom att sätta steg, vikt och verksamhetsmål. Uppnå tyngdmål med hjälp av kalori Coaching att jämföra kalorierna skrev in i din dagliga mat logg.

Spela pass: Logga träning på några sekunder och se dem visas direkt på månads övning kalender.

Kontroll Vikt: Aria spårar din vikt, BMI, muskelmassa och kroppsfett procentsatser och automatiskt synkar allt till din Fitbit instrumentbräda.

MobileTrack: Track dagliga steg och distans på din smartphone med MobileTrack, även om du inte har en Fitbit enhet. Se kompatibla enheter.

Håll dig motiverad: Få push-meddelanden och tjäna märken för att hålla dig på väg mot dina mål och ge dig beröm när du har uppnått dem.

Sync trådlöst: synkronisera trådlöst statistik över telefonen, Fitbit tracker och Aria Smart Scale, för att komma åt dina framsteg utan plugin i.

Specifikationer:

Sensorer och komponenter:

Vikt och BMI: Fyra lastceller mäter vikt. BMI beräknas och visas baseras på vikt och längd.

Body sammansättning: Den skala åtgärder body mass använder bioimpedans analys.

Display:

Bakgrundsbelyst LCD-display

Visar vikt,% kroppsfett, och användarens val

Enheter i pounds, kilogram, eller stenar

Vad s ingår:

Aria wi fi smarta skala 4 AA-batterier

Vatten Resistance:

Aria är utformad för att fungera i en fuktig badrumsmiljö. Vissa kondens på grund av varma duschar, etc. kommer inte att skada skalan. Skalan får inte vara nedsänkt. Undvik stänk stora mängder vatten på skalan. För att undvika att halka eller olyckor, ber att torka glasskiva innan du kliver på skalan.

Skötsel:

Varning: Använd inte om du har en pacemaker eller annan intern medicinteknisk produkt, eller är gravid. Inte avsedd att användas av barn under 10. Rådgör alltid med din läkare. Hala när det är vått.

Material:

Manipulerats glas plattform

ABS nederdelen

Batteri och Power:

Aria använder 4 AA-batterier ingen makt sladd behövs.

Batteri: 4 standard 1,5 V AA-batterier (ingår)

Miljökrav:

Du kommer att få de mest tillförlitliga mätningar på en hård yta (ej matta).

Driftstemperatur: 32 till 132,8 F

Relativ fuktighet: 0 95%

Användare:

Aria känner automatiskt upp till åtta olika personer. Din vikt uppgifter synkroniseras till din privata Fitbit instrumentpanelen, så att du kan styra vilka data du delar.

Mätområde: 20 350 £

Synkronisera:

Aria synkroniseras automatiskt och trådlöst via ditt hem Wi fi-nätverk. Nätverkskrav:

Trådlös 802.11b

WEP / WPA / WPA2 personlig säkerhet

Automatisk (DHCP) IP-konfiguration (statisk IP-konfiguration stöds inte)

? Om du vill ställa upp för första gången, du behöver för något av följande: Windows XP och senare, Mac OS X 10.5 och uppåt, iPhone 4S och senare, iPad 3 allm. och senare, och ledande Android och Windows-enheter


Vänta inte längre utan köp Fitbit Aria Scale! På swiminn har alla våra Elektronikprodukter full tillverkargaranti från märket Fitbit. När du köper i vår simningbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår simning community. Gör din beställning nu och få Fitbit Aria Scale så snart som möjligt hem till dig.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga