`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Head

Head Tiger LSR Plus

 • Head Tiger LSR Plus
 • Head Tiger LSR Plus

Head Tiger LSR Plus

Produktbeskrivning Head Tiger LSR Plus

TIGER LSR + Spegel


Extrem design i termer av storlek och prestanda. Formen på Tiger innehar minst luftvolym inuti den och dess organiska tätningar designen perfekt luften runt ögat.


Bi-silikon


De två-silikon synergi ger komfort och prestanda, förbättrad tätning kapacitet av masken med den mjukare delen och där silikon är styvare, stärka de delar som behöver en mer motståndskraftig struktur eftersom lämnas till hård mekanisk påfrestning.


Den styvaste silikon mottar spännena på masken, bidrar till att ge den lämplig spänning huvudstycket för att inte deformera den del som håller linserna.


Överlägsen tillförlitlighet


Som den mest stabila polymeren tillgängliga, silikoner erbjuder överlägsen tillförlitlighet, utmärkt livslängd.


De justerbara spännen i huvudbonaden placeras på masken för att vara närmare huvudet och förhindra opposition medan simning skära av eventuella vibrationer.


Koniska linser


Den exklusiva designen av de böjda konformade linser, efter den naturliga visuella konen i ögat, gör ett utomordentligt brett fält

av vision, skära ner de irriterande störningar som är typiska för syn under vattnet.


? Exclusive krökta konformade linser


? Typiska linser


Form och struktur av två silikoner helt integrera sig i ögat-gropar, i linje med ansiktet utsprång motsvarande med ögonfransar,

vilket ger en perfekt hydrodynamisk kontinuitet i ansiktet själv.


Det mjuka silikon och anslutningen fogkonstruktion gör eyeglass lätt att anpassa till ett brett spektrum av användare? ansikten.


Simning snabbt


du kan uppskatta de unika kvaliteterna av fasthet och komfort av Tiger, som uppfyller de mest krävande idrottare? krav.


BUCKLES


Den exklusiva Head RAS spänne systemet kommer efter långa och omfattande forskning för att matcha den minsta storleken på remspänningen systemet med maximal komfort och enkelhet i användningen.


Spännet är fixerad på masken för att hitta en naturlig position så nära som möjligt till huvudet och för att dämpa huvudstycket spänning utan att påverka den huvudsakliga strukturen av linserna.


De är ergonomiska, mikrometrisk justerbar, och skall släppas medelst två motstående knappar, mycket användarvänliga och intuitiva.


Knapparna är avskärmade med ett silikon skal som, förutom att ge en exklusiv och ursprungliga utseende, gör verksamheten mer bekväm

och skyddar under kontakten med huden.


Tack till alla studier, ger denna lilla ergonomisk utformad ansökan Hög prestanda med den ultimata komforten.


? Den 2-silikon synergi ger perfekt komfort och prestanda. Att förbättra tätningseffekten av packningen via Ultra mjuka delen, medan den styva silikon, förstärker de delar som är nödvändiga för att vara mer resistenta mot stress? S.


? De Exclusive RAS spännen appliceras på mest stela silikon, stödja säker spänning på gummibanden och inte deformera linsbågen.


? RAS justerbara spännen av huvudstycket är placerade närmare huvudet, för att förhindra ökat motstånd och vibration.


Påse: Varje glasögon produkt har en skyddande fall för att säkerställa att produkten förblir i perfekt skick.


Funderar du på att köpa Head Tiger LSR Plus? Detta är en av stjärnprodukterna på swiminn, din simningbutik online. Priset är 22.95 $, under begränsad tid! På swiminn kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från Head till bästa pris. Alla våra simningprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Specifikationer

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Head Tiger LSR Plus

Linser
Färg
Ålder

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

Stänga