`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Huub

Huub Aegis II 3 5

Huub Aegis II 3 5

 • Huub Aegis II 3 5
 • Huub Aegis II 3 5
 • Huub Aegis II 3 5
 • Huub Aegis II 3 5

Huub Aegis II 3 5

Produktbeskrivning Huub Aegis II 3 5

Ex Demo våtdräktsklassificeringen från A till D är baserad på våtdräktens estetiska standard. Det påverkar inte dess verkliga prestanda. Ex Demo-produkter har 30 dagars garanti.

Ex Demo Betyg:

Betyg A1 Som ny våtdräkt. Kan komma utan originalförpackning.

Grad A Nästan lika bra som ny. Vissa kan ha använts för dimensioneringsändamål, vissa kan eller kanske inte ha etiketterna bifogade.

Betyg B Mycket gott skick. Dessa våtdräkter kommer att ha använts oftare för dimensionering än klass A. Har det märkliga fingernailmärket eller viss blekning av tryckning i vissa områden.

Betyg C En del små reparationer kan ha gjorts till dessa drag, som alla utförs av vårt specialutvalda företag baserat här i Storbritannien. Det kan finnas några fingernackmärken från montering eller utskriften kan visa tecken på blekning eller avskalning.

Grade D-drag i denna kategori liknar dem i klass C. Men de har utfört större reparationer, vanligtvis panelreparationer, byten. Dessa avsnitt kan vara i en annan färg neopren, men det påverkar inte deras prestanda på något sätt. Det kan finnas några fingernackmärken från montering eller utskriften kan visa tecken på blekning eller avskalning.

Det var målet för laget att skapa en kostym som ger en verklig HUUB-upplevelse till ett pris som är tillgängligt. Vi har förbättrat de första Aegisna i komfort, hastighet och användbarhet. Aegis har tjänat sin plats i linjen HUUB-produkter.

En kostym som erbjuder full jämn skinn och 3: 5-förhållande flytkraft. Japanska slätskinnsmaterial som är konstruerade för låga dragkoefficienter.

Oöverträffad 3 mm neopren för rätt flytnivå och all flexibilitet. Hög stretchfodring i kombination med tunnare och flexibel ytterhaltig hud.

Neoprenflexibilitet, tjocklek och sträckkombination oöverträffad i branschen.

Multi panel axlar och bröst utformade för att möjliggöra neoprenkornsträckor som överensstämmer med kroppsform och sträcka.

Snabbskuren vrist för enkel frisättning i övergången.

Stor kardborrkontaktområde för nackkomfort och justering.

Bryt ner dragkedjan för den snabbaste övergången.

Nyligen tillagd Low Neck Line

Vi vet att vi har den mest bekväma nacken i våtdräktbranschen. Vi vikar inte och syr, vi vägrar att skapa en turmiquet av gummi för att begränsa andning och flexibilitet ... vi stod ensam och vi kommer att stå fast med denna enkla och effektiva design.

Japanskt flexibelt gummi

Krossa blixtlås

Låg linje hals

Hastighetskorsade anklar

Exklusiv 3: 5 flytkraft för optimal kroppsläge

Strategiskt placerade höga flytplattor för att lyfta ben och höfter

Extra stretchpaneler belägna i höga områden

Optimerad materialmodul för komfort och prestanda


Huub Aegis II 3 5 har 100% pengarna tillbaka garanti. Om du på grund av vilken orsak som helst inte är helt nöjd med din Huub Aegis II 3 5 som du köpt på swiminn, har du 30 dagar på dig att returnera den från det att du fått varan levererad till dig. Dessutom kan du i vår simningbutik online upptäcka ett brett utbud av märket Huub och komplettera din order med simningprodukter, alltid till bästa pris.

Klicka på följande länk för att få mer information om:

Manual

Funktioner Huub Aegis II 3 5

Rekommenderad Användning
Form
Färg

kundens omdömen och frågor (1)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Skriv en recension eller fråga en fråga

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter