`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Huub

Huub Aphotic

Huub Aphotic

Huub Aphotic

 • Huub Aphotic
 • Huub Aphotic
 • Huub Aphotic
 • Huub Aphotic

Huub Aphotic

Produktbeskrivning Huub Aphotic

Eventuellt kommer den viktigaste utrustningen att bli rasdags är din simglasögon. En del utrustning som många av oss tar för givet, men utan dem, är all vår förberedelse och träning bortkastad. Det är dags att ta dina skyddsglasögon på allvar och förstå verkligen vad som behövs på tävlingsdagen.

Skulle det inte vara bra om de flesta händelser startade mitt på dagen, solen hög, alla varma och ljuset så bra som det kan vara. Tyvärr är längden på händelserna och vägtiderna en 7am-start inte oöverträffad, och som vi alla känner till ljuset 30 minuter efter att pistolen går av är väldigt annorlunda och ännu mer som morgonen fortskrider.

"Aphotic" från HUUB, vår första simglasögon som blir mörkare eller ljusare genom fotokromatisk teknik under loppet utan att du ens märker.

Funktioner:

En självreglerande lins som ger den komfort och vision som behövs för att maximera din syn och hjälpa dig att simma.

"Photochromatic" Klarhet av syn hjälper till med observation och låter dig flytta runt hinder och andra simmare även när du simmer in i solen eller med din rygg mot solen.

Dessa otroliga linser anpassas perfekt och tar bara 160 sekunder att gå från klart till mörkt, vilket ger ultimata prestanda för varje tur av varje böge.

Speciella patenterade fotokroma färgämnen som gör att linsen aktiveras eller mörknar när den utsätts för ultravioletta strålar från solljus. När UV-ljuset minskar, lyser linserna tillbaka. När ljusförhållandena ändras, justeras nivån på nyans och ger rätt nyans till rätt tidpunkt.

Den "Aphotic" swim goggle är det första steget från HUUB till "Goggle perfection" lämplig för användning i dörr och utomhus och i något ljust tillstånd.

Designad för att passa ansiktet perfekt med en täthet av kisel och TPR som matchas för att skapa en perfekt passform och en fjäder som känns även på de mest intressanta ansiktsprofilerna.

För en bra simning behöver du en bekväm passform och möjligheten att se så mycket som möjligt samtidigt som du har så mycket ljus som möjligt blockerat när solen är hög eller vattenreflektion är optimal.

Specifikationer:

Objektivmaterial: PC

Packningsmaterial: Silikon

Remmaterial: Silikon

Sidoknapp: PC

Ytterram: TPR

Inre ram: PC

Levereras i en klämma skalet zip goggle väska.


Huub Aphotic är en produkt som motsvarar Simglasögonkategorin inom Utrustningurvalet på din simningbutik online, swiminn. Tveka inte längre och lär dig om fördelarna av att höra till swiminn communityn. Vad är fördelarna med Huub Aphotic? Den här produkten är speciellt designad för att kunna ge ett bra stöd helt baserat på vår passion för simning.

Funktioner Huub Aphotic

Linser
Färg
Ålder

kundens omdömen och frågor (2)

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs (endast för befintliga kunder)

Gör väl jobbet

-

Väl klar, mycket trevligt att bära dessa glasögon är effektiva pool. Jag ser fram emot försöker det öppna vattnet att uppskatta photochromy även om jag vet att hon arbetar för en upplevd lätt färgförändring glasögon. Locket är också välkomna för lagring. Rekommenderas.

Perfekt för öppet vatten

-

Riktigt bra glasögon. Synfältet är häpnadsväckande, och du kan se igenom dem mycket tydligt eftersom praktiskt taget gör de inte upp ångan. Gör dem mycket sura att trycka svetsas fast contre ansiktet men kan de läcka Annars.

Skriv en recension eller ställ en fråga till vårt dedikerade team

Produktbetyg

Notera: Dina recensioner kommer att granskas av vår personal och publiceras inom fem arbetsdagar. Dina frågor kommer att besvaras via e-post, så vänligen se till att din e-postadress är korrekt. 

Accepterar er Integritetspolicy

 • 30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • 100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • 100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • LÄGSTA
  PRISGARANTI

REKOMMENDERAT FÖR DIG

Visa alla produkter

Stänga